Libnet.ro
UNICEF

14:15

Replica unui politist de la 112 pentru un barbat din Teleorman: Bai, Lache!

Adevărul Adevărul,
Replica unui politist de la 112 pentru un barbat din Teleorman: Bai, Lache!

Barbatul sustine ca a sesizat in scris Inspectoratului de Politie modul in care politistul a raspuns la apelul de urgenta. continuă pe Adevărul

Un barbat din Teleorman sustine ca un politist i s-ar fi adresat cu apelativul Bai Lache, la 112

Un politist din Teleorman i-ar fi spus unui barbat care a reclamat la 112 o femeie ce dansa in mijlocul drumului si se arunca in fata masinilor ca nu e treaba politistilor sa consilieze persoane cu probleme psihice. Apoi, politistul ar fi spus Bai Lache si a inchis, scrie Mediafax.

Sfarsit tragic pentru un barbat din Prahova! A murit lovit de un autoturism in timp ce se plimba cu bicicleta

Un biciclist, fara vesta sau marcaje reflectorizante, in varsta de 67 de ani, din orasul Valenii de Munte, judetul Prahova, a decedat marti dupa ce a fost lovit de un autoturism pe DN 61, intre localitatile Letca Noua si Ghimpati.

Panica la bordul unui avion Ryanair care pleca din Bucuresti spre Londra. Ce s-a intamplat cu pasagerii

Panica mare la bordul unui avion Ryanair care a decolat de la Bucuresti si ar fi trebuit sa ajunga la Londra. Se pare ca aeronava s-a umplut de fum chiar in momentul decolarii, de indata ce s-a ridicat de la sol. UPDATE: Un pasager aflat la bordul aeronavei cuprinse de fum a povestit imediat dupa .

Cod galben de vant puternic, pentru jumatate din tara: Vremea rea se instaleaza, miercuri seara, in aproape toate regiunile Romaniei (VIDEO)

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare Cod galben de vant puternic pentru jumatate din tara. Moldova este lovita vijelii puternice, rafalele de vant puternic ajungand chiar si 90 kmh, iar zapada va fi.

Un barbat din Bucuresti a violat un minor si l-a filmat in timpul ororilor, iar in scurt timp imaginile au ajuns pe internet. Cum a fost prins individul de DIICOT

Procurorii DIICOT - Structura Centrala au retinut un barbat pentru savarsirea infractiunilor de pornografie infantila, act sexual cu un minor, corupere sexuala a minorilor si santaj, suspectul urmand sa fie prezentat miercuri instantei cu propunere de arestare preventiva.

eMAG face o schimbare importanta pentru livrarile din Bucuresti si Ilfov

Dezbaterile despre schimbarile climatice fac parte din agenda publica in aceasta perioada. Iar eMAG vrea sa-ti arate ca-i pasa de asta. eMAG e o companie gigant care a creat fenomenul de.

Politia a deschis dosar penal pentru vatamare din culpa la Scoala 133

Politia Capitalei a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa la Scoala 133 din Sector.

Spaga mascata pentru copiii din gradinitele Sectorului 5

Din partea domnului primar! Asa li se spune copiilor din gradinitele sectorului 5, dar si cadrelor didactice din institutii, atunci cand acestia primesc cadouri-spaga, conform lui Vlad Voiculescu, candidat la PMB din partea.

Uzina Suzuki din Ungaria va produce numai automobile hibrid pentru piata din UE

Incepand din acest an, producatorul auto japonez Suzuki va produce la uzina sa de la Esztergom nordul Ungariei) numai automobile cu motoare hibride pentru pietele din Uniunea Europeana, a informat luni compania, transmite MTI.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )