Libnet.ro
UNICEF

08:00

Restrictii de circulatie in Bucuresti, de sambata pana luni. Care sunt zonele pe care trebuie sa le evitati

Antena3 Antena3,
Restrictii de circulatie in Bucuresti, de sambata pana luni. Care sunt zonele pe care trebuie sa le evitati

Mai multe restrictii de circulatie vor fi impuse, de sambata pana luni, pe mai multe strazi din Capitala, ca urmare a desfasurararii unor filmari, astfel incat politistii recomanda. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, prima reactie la noul dosar al lui Dragnea: Persoane care sunt cercetate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului

Presedintele Klaus Iohannis a avut prima reactie la noul dosar al lui Dragnea. Eu m-am exprimat de foarte multa vreme: din capul locului, persoane care au fost condamnate penal sau care sunt cercetate penal .

Top 3 zodii care se gandesc numai la sex. Care sunt cei mai PASIONALI NATIVI cu care poti petrece o NOAPTE DE NEUITAT!

Dintre cele 12 zodii, trei se remarca prin faptul ca se gandesc numai la amor! Sunt pline de pasiune, tot timpul cu chef de sex, atragatoare si dornice sa-si exprime sexualitatea. Nativii acestor zodii sunt.

Caru' cu Vedete: Ultrasii lui Dinamo s-au razbunat pe finantatorul echipei: i-au manjit cu fecale limuzina milionarului; Dragos Mostenescu vinde tot si se muta in Anglia; Confesiunile lui Smiley. Ne-a dezvaluit cum e in intimitate si care sunt secretele

Iubita lui Cristi Boureanu vrea sa ramana naturala 100%. Si-a vopsit parul, dar fiica deputatului a certat-o rau! Intr-o perioada in care. A iesit din casa cu niste pantalonasi minusculi, iar noi avem imaginile in exclusivitate. Mamaaa. Erotica Madalina i-a innebunit pe masculii de la Pasapoarte! Ca Madalina Ghenea este de o.

Persoanele care sunt cercetate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului

ACTUALIZARE 17:24 Reactia lui Dragnea la criticile lui Iohannis: Probabil ca numai cei care iau case de la stat prin fals pot sta la conducerea statului Liderul PSD, Liviu Dragnea, a reactionat astazi la criticile presedintelui Klaus Iohannis, care a declarat ca o persoana cercetata penal nu are ce cauta in conducerea statului, spunand ca probabil numai cei care iau case de la stat prin fals pot sta acolo. -------------- Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pentru prima oara astazi, la Goteborg, in Suedia, la noul dosar penal deschis de Directia Nationala Anticoruptie DNA) impotriva lui Liviu Dragnea, spunand ca persoanele cercetate penal nu au ce cauta in conducerea statului.

Care sunt singurele lucruri pe care le observa musafirii cand intra in casa ta. Stiati asta?

Cu totii ne agitam sa facem curatenie atunci cand ne vin musafirii! Putini sunt cei care stiu ca acestia nu observa prea multe lucruri atunci cand ne intra in case. Potrivit oamenilor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3305 seconds )