Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ce a reusit sa faca un fermier indian pentru Donald Trump. Este zeul meu - VIDEO

Antena3 Antena3,
Ce a reusit sa faca un fermier indian pentru Donald Trump. Este zeul meu - VIDEO

Un fermier din India a ridicat un altar pentru Donald Trump, la care se inchina de cel putin trei ori pe zi. Familia si prietenii ma consider nebun si mi-au cerut sa merg la un psiholog. Eu le-am. continuă pe Antena3

Sarah Sanders a fost data afara dintr-un restaurant pentru ca lucreaza pentru Donald Trump

Sarah Sanders, purtatorul de cuvant al Casei Albe, spune ca i-a fost cerut sa plece dintr-un restaurant din statul Virginia pentru ca lucreaza pentru Donald Trump, scrie news. ro.

HALUCINANT! Purtatorarea de cuvant a Casei Albe, DATA AFARA dintr-un restaurant pentru ca LUCREAZA pentru Donald Trump

Sarah Sanders, purtatorul de cuvant al Casei Albe, s-a confruntat cu o situatie stanjenitoare: ea sustine ca a fost data afara dintr-un restaurant din statul Virginia. Motivul este unul halucinant: i s-a.

Donald Trump, despre parul sau. Este unul din marile mele atuuri

Presedintele american Donald Trump si-a laudat calitatea pieptanaturii sale, ironizandu-i pe cei care afirmau in timpul campaniei sale ca ar purta o peruca, relateaza AFP. Acesta este unul din marile.

DONALD TRUMP se dezlantuie impotriva companiei Harley-Davidson! Ameninta cu sanctiuni CUMPLITE

Presedintele Donald Trump a criticat dur decizia companiei Harley-Davidson de a transfera o parte a productiei in afara Statelor Unite pentru a evita masurile vamale impuse de Uniunea Europeana, avertizand ca.

Donald Trump l-a invitat pe Jean Claude-Juncker la Washington pentru a discuta despre piata de schimb

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la Casa Alba, conform afirmatiilor a doi oficiali UE, scrie Politico.

Donald Trump l-a invitat pe Jean Claude-Juncker la Washington pentru a discuta despre piata de schimb

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la Casa Alba, conform afirmatiilor a doi oficiali UE, scrie Politico.

Trei motive pentru care Boris Johnson l admira tot mai mult pe Donald Trump

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, care la o receptie privata a afirmat ca il admira tot mai mult pe presedintele american Donald Trump, a explicat motivele pentru care a facut aceste afirmatii, informeaza site-ul cotidianului The Guardian, citat de Mediafax.

Curtea Suprema a SUA ii da dreptate lui DONALD TRUMP! Interdictiile de calatorie in SUA vor fi mentinute

Curtea Suprema a SUA a confirmat decizia presedintelui Donald Trump de a bloca intrarea pe teritoriu american a unor persoane din mai multe tari majoritar musulmane,respingand astfel contestatia potrivit careia m.

Regizorul David Lynch explica de ce Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti din istoria SUA. Trump: Cariera lui s-a incheiat

Regizorul David Lynch 72 de ani) crede ca Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite si a explicat pe ce isi bazeaza aceasta afirmatie. Declaratia i-a adus laude din partea liderului republican, obisnuit cu reactiile critice venite dinspre Hollywood.

David Lynch, noi afirmatii despre Donald Trump: Provoci suferinta si dezbinare. Nu e prea tarziu sa schimbi asta FOTO

David Lynch 72 de ani) l-a acuzat pe Donald Trump 72 de ani) ca provoaca suferinta si dezbina tari. Afirmatia vine dupa ce, in urma cu cateva zile, regizorul a spus ca republicanul ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti americani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )