Libnet.ro
UNICEF

01:05

A reusit un record mondial la Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Patinatoarea are doar 15 ani - VIDEO

Antena3 Antena3,
A reusit un record mondial la Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Patinatoarea are doar 15 ani - VIDEO

Patinatoarea rusa Alina Zagitova, care concureaza sub drapelul olimpic, a dominat programul scurt feminin din cadrul concursului de patinaj artistic al JO de iarna 2018, desfasurat miercuri la Gangneung, stabilind cu. continuă pe Antena3

Sport sau sex la Jocurile Olimpice de Iarna? Mai multi sportivi au fost prinsi ca isi cautau relatii pe internet

Jocurile Olimpice de Iarna de la PyeongChang au intrat in ultima saptamana si un aspect mai putin asteptat iese la iveala.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Situatie teribila pentru Coreea de Nord la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Coreea de Nord va pleca de la Jocurile Olimpice de iarna 2018 de la PyeongChang cu tolba goala, dupa ce a ratat ultima sa oportunitate la podium la short-track, relateaza agentia.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Scandalul continua la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Sportivul rus Aleksandr Kruselnitki, medaliat cu bronz in proba de dublu mixt a concursului de curling, la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang, a negat marti faptul ca ar.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Gest surprinzator al organizatorilor la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Presedintele Coreei de Sud, Moon Jae-in, a laudat marti participarea Rusiei la Jocurile Olimpice de iarna din 2018, in ciuda apelurilor venite din partea unor sportivi sau agentii.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Vesti proaste pentru Romania din PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Echipajul feminin de bob-2 al Romaniei, alcatuit din Maria Adela Constantin si Andreea Grecu, ocupa locul 16 dupa primele doua manse, desfasurate marti, la Jocurile Olimpice de.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Un scandal urias zguduie Olimpiada de la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Un sportiv rus care participa la Jocurile Olimpice de la PyeongChang este implicat intr-un caz de posibil dopaj cu meldonium, produs aflat pe lista de substante interzise, scrie AFP,.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Norovirusul face ravagii la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Numarul persoanelor infectate cu norovirus in zona PyeongChang a ajuns la 275, a anuntat duminica, Sung Baik You, purtator de cuvant al Comitetului de organizare al JO. Google celeb.

Scandal la Jocurile Olimpice de iarna 2018. Un sportiv rus este suspect de dopaj

Un sportiv rus care participa la Jocurile Olimpice de la PyeongChang este implicat intr-un caz de posibil dopaj cu meldonium, produs aflat pe lista de substante interzise, scrie AFP, care citeaza surse din.

Jocurile Olimpice de iarna: un sportiv rus a fost prins dopat la fel ca Sarapova. El era medaliat la curling

Sportivul rus Alexander Krushelnitsky a cazut testul antidoping, in organismul sau depistandu-se urme de Meldonium, aceeasi substanta interzisa folosita de Sarapova.

JO 2018: Patinaj artistic - Rusoaica Alina Zaghitova, nou record mondial in programul scurt feminin (89,92 puncte)

Patinatoarea rusa Alina Zaghitova, care concureaza sub drapelul olimpic, a dominat programul scurt feminin din cadrul concursului de patinaj artistic al JO de iarna 2018, desfasurat miercuri la Gangneung, stabilind cu aceasta ocazie un nou record mondial 82,92 puncte), informeaza AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )