Libnet.ro
UNICEF

10:46

Reversul reformelor Justitiei si al iliberalismului stil Viktor Orban: conservatorii polonezi, in cadere libera

Adevărul Adevărul,
Reversul reformelor Justitiei si al iliberalismului stil Viktor Orban: conservatorii polonezi, in cadere libera

Pentru prima data de la preluarea puterii in Polonia, la sfarsitul lui octombrie 2015, Partidul Lege si Justitie PiS, conservator) cunoaste o cadere importanta in sondaje. Aceasta situatie stanjenitoare a aparut cu numai cateva luni inainte de inceperea unui nou ciclu electoral, ceea ce l-a pus in garda pe liderul PiS, Jaroslaw Kaczynski. continuă pe Adevărul

Ungaria: Zeci de mii de persoane au manifestat din nou impotriva premierului Viktor Orban

Zeci de mii de unguri au defilat pentru a doua sambata la Budapesta in semn de protest fata de realegerea premierului Viktor Orban, transmite AFP.

Budapesta: Noi proteste masive impotriva lui Viktor Orban. Ce i-a scos in strada pe manifestanti (VIDEO)

Guvernul condus de Viktor Orban se confrunta cu noi proteste masive. Aproximativ 10. 000 de persoane participa, sambata, la un protest in Budapesta. Manifestantii s-au adunat in fata Parlamentului, fluturand.

Noi proteste de amploare la Budapesta, dupa ce premierul Viktor Orban a castigat alegerile

Aproximativ 10. 000 de persoane au participat, sambata, la un nou protest la Budapesta, ei manifestand impotriva controlului guvernului asupra presei, care l-ar fi ajutat pe premierul Viktor Orban sa castige alegerile din 8 aprilie, relateaza Reuters.

Ungaria: Viktor Orban ncurajeaza recenzarea retelelor lui Soros

Premierul ungar Viktor Orban si-a aratat vineri sustinerea fata de publicarea unor liste ce recenzeaza retelele lui Soros in Ungaria, in conditiile in care reinvestirea sa pentru un nou mandat in fruntea guvernului, al treilea consecutiv, provoaca temeri in randul organizatiilor din societatea civila privind o noua ofensiva impotriva lor, scrie AFP.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )