Libnet.ro
UNICEF

14:45

Revin NINSORILE! Meteorologii au emis prognoza. De marti, temperaturile scad simtitor

B1 B1,
Revin NINSORILE! Meteorologii au emis prognoza. De marti, temperaturile scad simtitor

Temperaturile scad drastic saptamana aceasta. Daca luni, valorile termice ajung la 25 de grade, de marti se injumatatesc. Potrivit ANM, in sudul tarii maximele vor fid e 14 grade, iar in centru si nord. continuă pe B1

Prognoza meteo pentru toata saptamana. Temperaturile scad puternic, diferente de pana la 12 grade

Update: Ne mai bucuram de soare doar o zi, pentru ca de marti, 26 martie, situatia se schimba. Apar norii, ploile si poate cel mai important, temperaturile scad foarte mult comparativ cu ziua de luni, mai.

Meteo. Vremea se raceste accentuat. Temperaturile scad cu 10 grade Celsius

Temperaturile vor scadea cu 10 grade Celsius in urmatoarea perioada, anunta Administratia Nationala de Meteorologie. Astfel, daca luni vor fi si 25 de grade Celsius, incepand de marti, temperaturile coboara brusc, avertizeaza meteorologii.

Alerta meteo: Temperaturile scad semnificativ

Dupa ce vremea ne-a rasfatat in ultimele zile cu soare si temperaturi ridicate, de saptamana aceasta va deveni capricioasa, temperaturile urmand sa scada la nivelul intregii tari in perioada urmatoare. in plus, in multe zone va ninge.

Prognoza meteo. Temperaturile cresc mai mult decat ar fi normal

Sambata, in tara, vremea va fi in continuare in general frumoasa, iar valorile termice vor fi, in cea mai mare parte a tarii, mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel, temperaturile.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )