Libnet.ro
UNICEF

09:00

Revista presei 14 decembrie: cat ii costa, in esenta, pe bucuresteni transportul gratuit oferit de Gabriela Firea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Revista presei 14 decembrie: cat ii costa, in esenta, pe bucuresteni transportul gratuit oferit de Gabriela Firea

Gabriela Firea a promis transport gratuit, insa acesta ii va costa scump pe bucuresteni. Cine sunt magistratii care il vor judeca Liviu Dragnea. Citeste in continuare principalele titluri din presa de astazi, 14 decembrie. continuă pe Wall-Street Ro

REVISTA PRESEI 14.12.2018

Adevarul * Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura: Ar fi ciudat ca Opozitia sa renunte la ea. Ce spune despre importanta momentului ales Publicatia Adevarul relateaza ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, ca ar fi fost ciudat ca partidele din opozitie sa nu depuna o motiune de cenzura si ca va fi un test important atat pentru contestatarii Guvernului DAncila, cat si pentru echipa PSD-ALDE.

HOROSCOP 14 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Varsatorii castiga multi bani. Pestii isi repara toate greselile

Camelia Patrascanu a prezentat vineri dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 14 decembrie.

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru fiecare zodie, 14 decembrie. Berbecii trebuie sa aiba incredere in propriile sentimente, pentru Gemeni se instaleaza pacea

Iata pentruVINERI 14 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol.

HOROSCOP cu Urania pentru perioada 11 14 decembrie 2018. Berbecii comunica foarte bine, Taurii au o abordare notariala

HOROSCOP Previziuni Urania pentru saptamana 11 14 decembrie 2018. Mercurintrain Sagetator. HOROSCOP BerbecImpulsuri puternic resimtite, in legatura cu evolutia lor sociala,.

MACRO NEWSLETTER 14 Decembrie 2018

Indicele ZEW al increderii investitorilor in economia Germaniei a crescut in decembrie 2018, cu 6,6 puncte, pana la -17,5 puncte, pe fondul unei scaderi peste asteptari a indicelui situatiei curente, cu 12,9 puncte, pana la 45,3, cel mai redus nivel al ultimelor 33 de luni. Indicele increderii la nivelul zonei euro a crescut cu un punct, pana la -21, pe fondul unei scaderi cu 6,1 puncte a indicelui situatiei curente, pana la 12,1 puncte.

Sfinti importanti, sarbatoriti pe 14 decembrie. Rugaciunea care va fereste de rele

Sfinti importanti, sarbatoriti pe 14 decembrie. Rugaciunea care va fereste de rele. Citeste mai mult.

Ultima sedinta a Parlamentului va avea loc pe 14 decembrie. Filip va prezenta raportul de activitate al Guvernului

Deputatii din actuala legislatura urmeaza sa se intruneasca vineri, 14 decembrie, in ultima sedinta a Parlamentului. in plenul legislativului urmeaza sa fie prezent si Cabinetul de ministri, in frunte cu premierul Pavel Filip, care va prezenta un raport de activitate, transmite IPN.

HOROSCOP cu Urania pentru perioada 11 14 decembrie 2018. Berbecii comunica bine, Taurii au o abordare notariala

HOROSCOP Previziuni Urania pentru saptamana 11 14 decembrie 2018. Mercurintrain Sagetator. HOROSCOP BerbecImpulsuri puternic resimtite, in legatura cu evolutia lor sociala,.

TAROM vrea un avion de lux pentru demnitari. Cat costa si cum arata o astfel de aeronava

Subiectul avionului pentru demnitari revine. Compania Tarom a confirmat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca a primit mai multe oferte pentru a cumpara o aeronava de lux, care sa fie folosita si de.

Cat costa sa petreci Craciunul in Laponia si care sunt cele mai tari experientede care ai parte in tara lui Mos Craciun

Este un loc magic dar cat se poate de real. Laponia este luata cu asalt, inclusiv de romani, fiindca este una dintre cele mai ieftine, ofertante si practice destinatii. Tara lui Mos Craciun, destinatia catre care toti copiii trimit scrisori imaginandu-si ca este un loc mult prea indepartat pentru a putea fi vizitat, se afla la doar cinci ore de Romania.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )