Libnet.ro
UNICEF

20:17

Revista presei 19 noiembrie: Gabriela Firea suplimenteaza cu inca 10 milioane de lei plata catre Catedrala Mantuirii Neamului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Revista presei 19 noiembrie: Gabriela Firea suplimenteaza cu inca 10 milioane de lei plata catre Catedrala Mantuirii Neamului

Gabriela Firea suplimenteaza cu inca 10. 000 de lei catre construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Medicii insista sa li se recunoasca garzile drept vechime de munca. Citeste in continuare principalele titluri din presa de azi, 19 noiembrie. continuă pe Wall-Street Ro

Revista presei 16 noiembrie: Ion Tiriac povesteste cu lux de amanunte cum a facut primii bani

Ion Tiriac a povestit pentru Libertatea cum a reusit sa faca primii bani din cariera sa de antreprenor. Un bloc din capitala a fost demolat pe cheltuiala propietarului. Citeste in continuare principalele stiri din presa de azi, 16 noiembrie.

REVISTA PRESEI 19.11.2018

Adevarul * Surse: Dragnea o mazileste azi pe Firea. Cine va fi noul sef al PSD Bucuresti si ce alte schimbari mai pregateste Dragnea Adevarul scrie ca liderul PSD, Liviu Dragnea, o va schimba pe Gabriela Firea de la sefia organizatiei Bucuresti, una dintre cele mai puternice din tara, potrivit unor surse din PSD.

Lovitura pentru Gabriela Firea. Comitetul Executiv National al PSD a decis dizolvarea filialei Ilfov

Comitetul Executiv National al PSD a decis, in sedinta de luni, 19 noiembrie, dizolvarea Biroului Judetean al Organizatiei Ilfov, organizatie condusa pana acum de Gabriela Firea. Liviu Dragnea a afirmat ca.

DOCUMENT Gabriela Firea a demisionat din functia de presedinte interimar PSD Bucuresti

Gabriela Firea a anuntat luni ca a demisionat din functia de presedinte interimar la PSD Bucuresti, ca o forma de protest pentru faptul ca Liviu Dragnea a blocat alegerile la acesta organizatie timp de doi ani. Vezi in articol demisia depusa de Gabriela Firea.

Gabriela Firea face un nou apel catre Ministerul Transporturilor la negocieri pentru a evita greva la metrou: Daca cineva face un calcul cinic, ca va deconta doar primarul, eu cred ca se nsala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut luni dimineata un nou apel catre Ministerul Transporturilor sa poarte un dialog real cu liderii de sindicat de la Metrou, astfel incat greva anuntata pentru miercuri sa nu mai aiba loc.

Mesajul postat de Gabriela Firea pe Facebook, dupa ce a renuntat la functiile din PSD

Primarul General al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a transmis un mesaj pe Facebook prin care arata ca a renuntat la functiile din PSD pentru ca acestea nu mai aduceau nimic bun.

Ce inseamna faptul ca Gabriela Firea pierde toate cele trei functii detinute in PSD

Gabriela Firea nu mai are, de luni, functiile detinute la PSD Bucuresti si PSD Ilfov, si nici cea de vicepresedinte al partidului. Senatorul PSD Serban Nicolae a afirmat, la Punctul de intalnire, ca.

Gabriela Firea, atac la Dragnea si Codrin Stefanescu: Un domn venit de la PDL si unul de la PRM conduc acum PSD. Nu e o pagina prea alba in istoria partidului... (VIDEO)

Gabriela Firea a lansat atacuri dure la adresa lui Liviu Dragnea, dupa sedinta Consiliului Executiv National al PSD de luni. Primarul General a deplans situatia in care a ajuns PSD, sub condcuerea lui.

Gabriela Firea: Am demonstrat ca nu functia il face pe om! Sub nicio forma nu imi dau demisia din PSD

Gabriela Firea a demisionat din functia de vicepresedinte PSD, dupa ce renuntase la functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti. E o decizie solidara cu colegii mei din Bucuresti si din Ilfov care.

Gabriela Firea inlaturata de la PSD Ilfov, pentru ca l-a contestat pe Dragnea. Primarul Capitalei A DEMISIONAT din toate functiile partidului: Probabil ca am deranjat foarte tare! Eu raman aceeasi, cu sau fara functii

Gabriela Firea a decis sa renunte si la functia de vicepresedinte al PSD, dupa ce luni dimineata a anuntat ca isi da demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti. Decizia primarului.

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )