Libnet.ro
UNICEF

01:05

Revista presei 20 noiembrie: piata imobiliara din Romania, in cadere libera. Ce se va intampla in 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Revista presei 20 noiembrie: piata imobiliara din Romania, in cadere libera. Ce se va intampla in 2019

Vanzarile de locuinte au fost franate serios in ultima perioada, iar asta anunta un 2019 extrem de dificil pentru piata imobiliara din Romania. Citeste in continuare principalele titluri din presa de astazi, 20 noiembrie. continuă pe Wall-Street Ro

Piata imobiliara din Romania da semne de prabusire

Vanzarile de locuinte au scazut drastic in mai multe orase din tara, iar in unele locuri s-au vandut cu 50% mai putine imobile fata de aceeasi perioada a anului trecut. La finalul lunii septembrie inca.

Revista presei 19 noiembrie: Gabriela Firea suplimenteaza cu inca 10 milioane de lei plata catre Catedrala Mantuirii Neamului

Gabriela Firea suplimenteaza cu inca 10. 000 de lei catre construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Medicii insista sa li se recunoasca garzile drept vechime de munca. Citeste in continuare principalele titluri din presa de azi, 19 noiembrie.

De ce ne paste ditamai criza in Romania si locuintele sunt tinta

Piata imobiliara din Romania da semne de prabusire. Vanzarile de locuinte au scazut drastic in mai multe orase din tara. in unele locuri s-au vandut cu 50% mai putine imobile fata de aceeasi perioada a anului trecut. Nici programul Prima Casa nu ii mai face pe romani sa cumpere o locuinta. in 2019 se vorbeste [] .

Valentin Malaescu, Modpack: Piata de packaging din Romania se ridica la 20 MIL. euro

Piata de packaging ambalari) din Romania se ridica la 20 milioane euro, considera Valentin Malaescu, fondatorul Modpack System, unul dintre cei mai mari jucatori, care detine o cota de piata de 15%.

Piata imobiliara ameninta stabilitatea financiara in Germania

Ultimul raport asupra stabilitatii financiare publicat de Bundesbank arata ca dinamica preturilor de pe piata imobiliara rezidentiala reprezinta un risc major pentru sistemul bancar. in opinia bancii centrale a Germaniei, preturile imobilelor rezidentiale din multe orase sunt supraevaluate cu pana la 30%, dupa o crestere accelerata in ultimii 8 ani.

Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 20 noiembrie 2018. Gemenii vor fi sprijiniti de Univers si rugaciunile lor vor fi ascultate

Iata pentru MARTI 20 NOIEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 20 noiembrie 2018. Gemenii vor fi sprijiniti de Univers si rugaciunile lor vor fi ascultate

Iata pentru MARTI 20 NOIEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 20 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 20 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Vrei sa le oferi celor dragi tot ce le doreste inimioara. HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 20 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Calculezi.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 20 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 20 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioara - Te paste o ciudata emotie pe care nu o poti explica. HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 20 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioara - Practic, s-ar putea.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 20 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 20 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac - Impui respect si autoritate in fata celor care iti apar azi in cale. HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 20 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac - Multi iti.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )