Libnet.ro
UNICEF

18:45

Revolutie PSD in Educatie: Liviu Pop se gandeste sa introduca a treia sesiune de bacalaureat, in decembrie sau februarie

Hotnews Hotnews,
 Revolutie PSD in Educatie: Liviu Pop se gandeste sa introduca a treia sesiune de bacalaureat, in decembrie sau februarie

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, afirma, intr-un interviu acordat agentiei Agerpres, ca exista o discutie privind introducerea unei noi sesiuni de bacalaureat care ar trebui organizata 'undeva in decembrie, poate februarie'. El spune ca 'deocamdata este o chestiune de discutii' si ca nu se va schimba nimic pentru cei care urmeaza sa dea bacalaureatul anul viitor. Initiativa vine pe fondul scaderii dramatice a numarului de studenti din cauza crizei demografice, dar si din cauza bacalaureatului in conditii de corectitudine. continuă pe Hotnews

Liviu Pop: Cel mai mare deranj pe care l-am facut e cel legat de manualele auxiliare

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat intr-un interviu pentru Agerpres ca cel mai mare deranj pe care l-a facut in mandatul sau este cel legat de materialele didactice auxiliare.

Liviu Pop arunca bomba in educatie: Bacalaureat in decembrie sau in februarie!

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, afirma ca exista o discutie privind introducerea unei noi sesiuni de bacalaureat care ar trebui organizata undeva in decembrie, poate februarie. El spune ca.

Liviu Pop: Cred ca este necesara o noua sesiune de Bacalaureat

Ministrul Educatiei, Liviu Pop a afirmat ca exista o discutie privind introducerea unei noi sesiuni de Bacalaureat care ar trebui organizata undeva in decembrie, poate februarie. El spune ca deocamdata este o chestiune de discutii si ca nu se va schimba nimic pentru cei care urmeaza sa dea bacalaureatul anul viitor.

Profesoara Cristina Tunegaru il critica pe ministrul Liviu Pop: Un invatamant de nota 10 nu se face taind panglica cu sapte foarfece!

Cristina Tunegaru 29 de ani), profesoara de Limba Romana devenita celebra pentru ca a semnalat numeroasele neregulile din sistemul de invatamant, il critica pe ministrul Educatiei Liviu Pop pentru faptul ca problemele sunt rezolvate de fatada, invatamantul rural e in agonie, in timp ce responsabilii incearca sa-si consolideze capitalul de imagine regizand aparitii la scoli atent alese si prefacandu-se ca totul functioneaza excelent.

Liviu Pop vrea ca Ministerul Educatiei sa urmareasca traseul educational al elevului pana la facultate

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, isi propune sa urmareasca traseul educational al elevului si dupa ce termina liceul, respectiv sa vada daca profilul ales la facultate este acelasi cu profilul la care si-a finalizat studiile de clasa a XII-a, potrivit unul interviu acordat Agentiei de presa Agerpres.

Liviu Pop aduce in discutie posibilitatea regandirii normei didactice si reducerea numarului de ore

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, ia in calcul regandirea normei didactice si reducerea numarului de ore, astfel incat sa-i ofere mai mult timp de perfrectionare, in contextul in care, spune el, sunt nepermis de multe cadre didactice necalificate in sistem.

Politic show: Cine este Gabriel Petrea, fostul si viitorul presedinte al TSD; Ce nota isi acorda Liviu Pop pentru activitatea de ministru: Nu sunt un om al vorbelor, ci al faptelor; Ce le-a promis tinerilor Mara Mares, pentru a-i convinge sa se inscrie i

COP 23: Reprezentanti americani si proteste. Acest sfarsit de saptamana, de la mijlocul conferintei ONU pentru clima de la Bonn, este marcat de. Suma fabuloasa pe care Capitala o pierde dupa ce PSD a modificat Codul Fiscal. PNL: Cu acesti bani, Primaria ar fi putut sa asigure flota de autobuze pe 20 de ani. Reducerea.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )