Libnet.ro
UNICEF

15:01

Rezidentiat 2018: Cei 3.250 de candidati care vor sustine examenul n Bucuresti au fost repartizati n 51 de sali din 5 locatii diferite

Hotnews Hotnews,
 Rezidentiat 2018: Cei 3.250 de candidati care vor sustine examenul n Bucuresti au fost repartizati n 51 de sali din 5 locatii diferite

Cei 3. 250 de candidati la concursul de rezidentiat care urmeaza sa sustina examenul in Bucuresti au fost repartizati in 51 de sali amenajate in 5 locatii diferite din Capitala: in incinta Facultatii de Medicina bd-ul Eroilor Sanitari nr. 8) si a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, in incinta Facultatii de Farmacie str. Traian Vuia nr. 6) , Academia de Studii Economice Bucuresti Cladirea Ion Anghelescu-str. Caderea Bastiliei nr. 2-10 si in Cladirea Virgil Madgearu-Calea Dorobanti nr. 15-17), precum si la Universitatea Romano-Americana Bd-ul Expozitiei nr. continuă pe Hotnews

Rezidentiat 2018: Cei 3.250 de candidati care vor sustine examenul n Bucuresti au fost repartizati n 51 de sali din 5 locatii diferite

Cei 3. 250 de candidati la concursul de rezidentiat care urmeaza sa sustina examenul in Bucuresti au fost repartizati in 51 de sali amenajate in 5 locatii diferite din Capitala: in incinta Facultatii de Medicina bd-ul Eroilor Sanitari nr. 8) si a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, in incinta Facultatii de Farmacie str. Traian Vuia nr. 6) , Academia de Studii Economice Bucuresti Cladirea Ion Anghelescu-str. Caderea Bastiliei nr. 2-10 si in Cladirea Virgil Madgearu-Calea Dorobanti nr. 15-17), precum si la Universitatea Romano-Americana Bd-ul Expozitiei nr.

LOVITURA CRUNTA pentru romanii care vor sa ia credite: Decizia BNR de limitare a gradului de indatorare a intrat in vigoare

Regulamentul Bancii Nationale a Romaniei BNR) din 31 octombrie 2018, prin care se limiteaza gradul de indatorare al romanilor care vor lua credite, a fost publicat luni in Monitorul Oficial. Regulamentul.

Guvernul a aprobat cadrul general pentru nfiintarea de fonduri suverane/ Urmeaza sa fie stabilite companiile care vor face parte dintr-un fond suveran de investitii

Guvernul a aprobat in sedinta de joi, dupa negocieri aprinse intre PSD si ALDE, proiectul de Ordonanta de Urgenta privind cadrul general de infiintare a fondurilor suverane. Acesta este un prim pas pentru infiintarea unui fond suveran de investitii si dezvoltare. Pasul urmator si cel mai dificil este aprobarea unui proiect de Hotarare de Guvern care sa prevada infiintarea fodului si companiile care vor face parte din el. in privinta hotararii de guvern, vor fi alte negocieri intre cele doua partide aflate la guvernare, aceasta in conditiile in care acum ALDE, prin Ministerul Energiei, controleaza mare parte din managementul societatilor energetice de stat. ALDE nu vrea sa piarda acest control. Pe de alta parte, si PSD, prin Ministerul Finantelor vrea sa ajunga la butoanele acestor companii.

Top 5 tendinte care vor marca industria de HR in 2019

Anul 2019 vine cu o multime de provocari pentru specialistii in resurse umane. Digitalizarea procedurilor de HR, programul de munca flexibil, recrutarea mai eficienta in productie sunt doar cateva tendinte care vor marca industria de HR anul viitor.

Matteo Salvini anunta PEDEPSE DRACONICE pentru fotbalistii care agreseaza arbitri: incepand de azi cei care vor gresi vor plati si vor plati SCUMP

Ministrul italian de interne, Matteo Salvini, vrea sanctiuni mult mai aspre pentru jucatorii care agreseaza arbitri. incepand de azi cei care vor gresi vor plati si vor plati scump, a spus Salvini, dupa.

Matteo Salvini anunta PEDEPSE DRACONICE pentru fotbalistii care agreseaza arbitri: incepand de azi cei care vor gresi vor plati si vor plati SCUMP (VIDEO)

Ministrul italian de interne, Matteo Salvini, vrea sanctiuni mult mai aspre pentru jucatorii care agreseaza arbitri. incepand de azi cei care vor gresi vor plati si vor plati scump, a spus Salvini, dupa.

Black Friday 2018 Istoria unui fenomen care a crescut uimitor. Ce cumparau romnii acum sapte ani si ce cumpara acum

Black Friday a ajuns la a opta editie in Romania si lucrurile s-au schimbat mult in acest timp. Sunt de domeniul trecutul imbulzelile din magazinele fizice, tot mai multi romani platesc cu cardul si, de la an la an, numarul celor care spun ca vor sa cumpere ceva este in crestere. Compania care vinde cel mai mult este eMAG care la primul Black Friday a vandut de 34 milioane lei, iar anul acesta estimeaza de 12 ori mai mult. Ca Black Friday este de interes o arata si topul cautarilor pe Google pentru intreg anul 2017, in tara. Pe locul patru s-a situat Emag Black Friday, iar in clasamentul evenimentelor anului Black Friday a fost pe trei, dupa Bacalaureat si Evaluarea nationala.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. Sunt protejate si binecuvantate

Chiar daca Mercur va fi retrograd in aceasta saptamana, trei zodii vor avea parte de o perioada benefica pentru ele. HOROSCOP BALANTA - Venus, planeta care iti guverneaza zodia, nu mai este retrogada.

Alina Mungiu-Pippidi: Suntem condusi de niste oameni absolut iresponsabili care vor sa aiba 100% puterea cu orice pret (VIDEO)

Alina Mungiu-Pippidi a condamnat felul in care se poarta figurile politice de la varful tarii, aratand ca prin razboaiele lor persoanele si actiuni fac mult rau Romaniei. Aceasta a oferit drept exemplu.

BLACK FRIDAY 2018. Mare atentie! Clientii care spera sa cumpere produse mai ieftine pot fi pacaliti de magazine

Clientii care spera sa cumpere produse mai ieftine de Black Friday pot fi pacaliti de magazine. Multi comercianti apeleaza la tot felul de trucuri pentru a incasa mai multi bani de la.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )