Libnet.ro
UNICEF

10:30

Rezultate BEC Alegeri locale 2020: Scorurile de marti dimineata la Primaria Capitalei si la cele 6 primarii de sector

Hotnews Hotnews,
 Rezultate BEC Alegeri locale 2020: Scorurile de marti dimineata la Primaria Capitalei si la cele 6 primarii de sector

Candidatii sustinuti de PNL si USR PLUS la Primariile Sectoarelor 1, 2 si 6 - Clotilde Armand, Radu Mihaiu si Ciprian Ciucu - se mentin cu cele mai multe voturi la alegerile de duminica, iar la Sectoarele 3, 4 si 5 se afla pe primul loc Robert Negoita Pro Bucuresti 2020), Daniel Baluta PSD) si, respectiv, Cristian Popescu Piedone PPU-SL), potrivit datelor partiale centralizate de BEC, pana marti la ora 9,00, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Rezultate BEC Alegeri Locale 2020: PNL a castigat doua primarii la diferenta de un singur vot

Partidul National Liberal a castigat alegerile pentru primar din doua comune Sibiu si Vrancea) la o diferenta de un singur vot, optiunile electorale fiind numarate de mai multe ori pentru a se confirma ca nu exista nicio greseala.

Rezultate partiale alegeri locale 2020. Rasturnare de situatie dupa numararea voturilor in sectii

Zi de foc in Bucuresti! Romanii au fost chemati la urne, la alegerile locale 2020, pentru a-si alege primarii, consilierii locali si consilierii de judet pentru urmatorii patru ani. Playtech. ro va prezina rezultatele partiale ale votului, conform datelor oferite exit poll-ul de la ora 21. UPDATE: Rezultate BEC situatie tensionata in Sectorul 1 si .

HARTA INTERACTIVA Rezultate BEC alegeri locale 2020. Harta politica a Romaniei: rezultatele din fiecare judet si municipiu resedinta Situatia din Capitala, la general si pe Sectoare

Alegerile locale 2020 au produs mai multe surprize si rezultate neasteptate, in ciuda prezentei putin mai mici fata de precedentele alegeri locale din 2016. La Bucuresti au fost rezultate neasteptate, dar si in tara - precum victoriile USR de la Timisoara, Brasov si Bacau sau detronarea baronului Oprisan de la sefia CJ Vrancea. HotNews. ro realizeaza o harta in timp real odata cu centralizarea datelelor de la BEC, cu rezultatele pe primariile resedinta de judet, primariile din Capitala, sefiile de CJ, consilierii judeteni si consilierii locali.

Alegeri locale 2020. Ce se intampla daca votezi de 2 ori maine, 27 septembrie. Revoltator!

In Romania zilelor noastre se poate orice, chiar si cand vine vorba de alegeri locale. Legislatia electorala a devenit maipermsibila pentru votantii romani, dar ramane intrebarea de ce? Cine ar avea de castigat dupa noua reglementare anuntata de BEC? Alegeri locale 2020: BEC te lasa sa votezi de doua ori Pe site-ul oficial al Biroului .

Rezultate partiale Alegeri Locale 2020. PSD pastreaza primariile municipiilor si oraselor din judetul Buzau

PSD se indreapta catre o victorie categorica in judetul Buzau, conform rezultatelor care sosesc din sectiile de votare. Social-democratii pastreaza primariile municipiilor, oraselor si ale celor mai multe comune.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Primele rezultate pentru Primaria Sectorului 2

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Sectorului 2? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Primele rezultate la Primaria Ploiesti

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Ploiesti? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Botosani

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Botosani? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Alba Iulia

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Alba Iulia? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Brasov

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Brasov? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )