Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultate partiale in Bucuresti. Nicusor Dan, aproape 5 procente in fata lui Firea

Adevărul Adevărul,
Rezultate partiale in Bucuresti. Nicusor Dan, aproape 5 procente in fata lui Firea

Biroul Electoral Central a publicat rezultatele partiale pentru ora 13. Potrivit datelor oficiale, in Consilul General al Capitalei PSD are 32,38%, USR-PLUS 26,89%, PNL 19,3%, PMP 7,8%, Alianta Pro Bucuresti 3,4%, ALDE 2,9%. continuă pe Adevărul

Rezultate alegeri locale 2020 Bucuresti: Nicusor Dan - 47,8%, Gabriela Firea - 38,2%. Exit-poll CURS-Avangarde, pentru ora 21.00

Rezultate la alegerile locale 2020 cele exit-poll, valabile la ora 21. 00, reconfirma victiroa lui Nicusor Dan in Bucuresti. HotNews. ro prezinta, rezultatele la alegerile locale 2020, exit-poll CURS-Avangarde, pentru Primaria Bucuresti si sectoare. Consiliul General Bucuresti: PSD si USR-PLUS, umar la umar cu - 33,1%, PNL - 17,2 % - exit poll CURS-Avangarde pentru ora 21.

Nicusor Dan: Aproape toate companiile municipale vor disparea, mai putin Termoenergetica (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a precizat ca nu vede vreo companie municipala care sa aiba vreo sansa sa ramana in mandatul sau, cu exceptia Termoenergetica, care este, de fapt,.

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll. Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei

ACTUALIZARE - Rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, ora 21. 00: --- Rezultatele partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, valabile pentru ora 19.

Surse. Bucurestenii s-au pierdut cu Firea: l-au votat pe Nicusor Dan. Cate procente are in fata cu doua ore inainte de final. Lupta pe viata si pe moarte la sectoare

La ora 19. 00, cu doua ore inainte de inchiderea urnelor, Nicusor Dan avea un avans de 5 procente in fata Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. Cifrele sunt furnizate de casele de sondare pe baza EXIT POLL - urilor. Diferenta va creste in cazul in care prezenta la urne se va mentine pe un trend ascendent. Dreapta ar putea castiga 5 din cele 6 sectoare: cea mai stransa lupta se duce la Sectorul 4.

Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit si Primaria inchisa, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea, primarul in functie, ca revarsa rauri de minciuni, inventii absurde si elucubratii. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, iar despre mine puteti afla ca am terorizat un oras intreg, a afirmat Nicusor Dan.

Nicusor Dan, la sediul liberalilor: Am venit sa-i multumesc prietenului meu Ludovic Orban Ce a spus despre scenariul intrarii in PNL si ce mesaj are pentru Firea

Castigatorul alegerilor din Bucuresti, Nicusor Dan, a mers duminica seara la sediul PNL pentru a-i multumi prietenului Ludovic Orban pentru campania pe care au dus-o impreuna, afirmand ca va colabora cu guvernul pentru punerea in practica a proiectelor, de la metroul de suprafata, la autostrada centurii.

Rezultate BEC provizorii dupa numararea a aproape 97% din voturi: Nicusor Dan - 42,76%, Gabriela Firea - 37,98%

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR-PLUS, a obtinut 42,76% dintre voturi pentru functia de Primar General al Capitalei, arata datele partiale ale Biroului Electoral Central BEC).

Rezultate partiale alegeri locale 2020. Rasturnare de situatie dupa numararea voturilor in sectii

Zi de foc in Bucuresti! Romanii au fost chemati la urne, la alegerile locale 2020, pentru a-si alege primarii, consilierii locali si consilierii de judet pentru urmatorii patru ani. Playtech. ro va prezina rezultatele partiale ale votului, conform datelor oferite exit poll-ul de la ora 21. UPDATE: Rezultate BEC situatie tensionata in Sectorul 1 si .

Surse. Primele EXIT POll-uri. Cate procente are Firea in fata lui Nicusor Dan la jumatatea zilei. Cum arata lupta la sectoare

Gabriela Firea e cu trei procente in fata lui Nicusor Dan la ora 14. 00, sustin surse politice pentru Adevarul. Informatiile se bazeaza pe primele rezultate furnizate de casele de sondare. Liderii PNL estimeaza ca Nicusor Dan va recupera diferenta pana la inchiderea urnelor, in conditiile in care electoratul de dreapta voteaza preponderent seara. De altfel, numarul tinerilor prezenti la urne incepe sa creasca.

Alegeri locale 2020. Rezultate provizorii in Capitala. Firea s-a culcat infranta si s-a trezit tot infranta, desi diferenta fata de Nicusor Dan s-a micsorat

Candidatul PNL- USR PLUS la Primaria Capitalei a obtinut 41,82% din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul in functie Gabriela Firea, are un scor de 37,4%, indica datele provizorii dupa numararea a peste 90% din voturi,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )