Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultatele anchetei privind interventia in cazul Ilie Balaci: Ambulantele au fost dotate corespunzator, iar protocolul de resuscitare a fost respectat

Adevărul Adevărul,
Rezultatele anchetei privind interventia in cazul Ilie Balaci: Ambulantele au fost dotate corespunzator, iar protocolul de resuscitare a fost respectat

Ambulantele care au ajuns la domiciliul marelui fotbalist Ilie Balaci duminica dimineata, cand acestuia i s-a facut rau, au fost dotate corespunzator iar protocolul de resuscitare a fost respectat, fiind efectuata chiar o resuscitare prelungita. Aceasta e concluzia raportului preliminar ajuns pe masa Ministerului Sanatatii si Ministerului Afacerilor Interne, care s-au autosesizat in acest caz si au dispus o ancheta comuna la Ambulanta Dolj. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii declanseaza o ancheta in cazul mortii lui Ilie Balaci. Se verifica interventia Ambulantei

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii va efectua o ancheta la Serviciul de Ambulanta Dolj pentru a verifica modul in care Ambulanta a intervenit in cazul Ilie Balaci.

Cauza mortii lui Ilie Balaci. A fost deschis si un dosar penal

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii va efectua o ancheta la Serviciul de Ambulanta Dolj pentru a verifica modul in care Ambulanta a intervenit in cazul Ilie Balaci.

Ministerul Sanatatii: n cazul lui Ilie Balaci au fost respectate procedurile, iar ambulantele au fost dotate corespunzator

Rezultatele preliminare ale controalelor efectuate la Serviciul de Ambulanta din Craiova si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova de catre Corpul de Control al Ministerului Sanatatii arata ca in cazul lui Ilie Balaci au fost respectate procedurile in efectuarea interventiilor medicale, anunta institutia condusa de Sorina Pintea. De asemenea, ambulantele au fost dotate corespunzator, iar protocolul de resuscitare a fost respectat, fiind efectuata chiar o resuscitare prelungita.

Ministrul Sanatatii a dispus ancheta n cazul mortii lui Ilie Balaci. Se va face un raport privind interventia ambulantei

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a anuntat luni, la Digi 24, ca a dispus efecutarea unei anchete care sa verifice modul in care s-a desfasurat interventia serviciului de ambulanta in cazul fotbalistului Ilie Balaci, dupa ce familia acestuia a ridicat suspiciuni vizand atat procedura, cat si medicatia care i-a fost prescrisa sportivului.

Cum s-a intervenit minut cu minut n cazul mortii lui Ilie Balaci - Autospeciala de top, echipaj SMURD, resuscitare de o ora si jumatate

Angajatii Serviciului de Ambulanta Dolj vorbesc despre interventia, minut cu minut, in ziua decesului lui Ilie Balaci. Conducerea Ambulantei a trimis la locuinta in care a murit Balaci o autospeciala de top. Un al doilea echipaj SMURD a ajuns la 37 de minute dupa apel.

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii a dat rezultatele preliminare in cazul lui Ilie Balaci: Procedurile au fost respectate

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii a dat rezultatele preliminare ale controalelor efectuate la Serviciul de Ambulanta din Craiova si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova. Astfel, in cazul.

Primele declaratii ale medicului care l-a resuscitat pe Ilie Balaci: in timpul resuscitarii nu a fost nicio imbunatatire a starii pacientului. Initial, am crezut ca s-a inecat cu un corp strain (VIDEO)

Primele declaratii dupa interventia de resuscitare a fostului fostbalist Ilie Balaci. Medicul care a incercat resuscitarea fostului fotbalist a declarat ca atunci cand a ajuns la fata locului, Balaci era deja.

Ilie Balaci a fost nmormntat cu onoruri militare - Mamei fostului fotbalist i s-a facut rau

Unei persoane i s-a facut rau la cimitir, in momentul inhumarii fostului international, fiind necesara interventia unui echipaj SMURD, care si-a facut cu greu loc din cauza imbulzelii din jurul mormantului. Potrivit gds. ro, persoana careia i s-a facaut rau a fost mama lui Ilie Balaci.

Ultima ora! Sotia lui Ilie Balaci s-a prabusit pe stadion. SMURD-ul, interventie de urgenta

Momente dramatice pe stadionul unde este depus sicriul cu trupul lui Ilie Balaci. Sotiei acestuia i s-a facut rau, fiind nevoie de interventia ambulantei. Citeste continuarea.

S-a aflat rezultatul AUTOPSIEI lui Ilie Balaci. Cauza OFICIALA a mortii legendarului fotbalist (FOTO)

S-a stabilit cauza mortii legendarului Ilie Balaci. Autopsia a fost facuta luni, la Institutul de Medicina Legala Dolj, iar rezultatele au fost transmise organelor de cercetare penala. Potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )