Libnet.ro
UNICEF

23:45

Rezultatele la BACALAUREAT 2018 au fost afisate. Cati elevi au avut media 10

Antena3 Antena3,
Rezultatele la BACALAUREAT 2018 au fost afisate. Cati elevi au avut media 10

Primele rezultate ale examenului de bacalureat, sustinut de peste 136. 800 de candidati din toate promotiile, au fost afisate miercuri in centrele de examen si pe site-ul. continuă pe Antena3

REZULTATE BACALAUREAT 2018: Notele, afisate pe JUDETE

Mai este extrem de putin timp si vor fi afisate rezultatele la Bacalaureat. Absolventii de clasa a XII-a sunt nerabdatori sa primeasca rezultatele dupa ce saptamana trecuta au.

HARTA Rezultate BAC 2018 Au fost afisate rezultatele la bacalaureat pe edu.ro. Vezi listele complete cu notele de la examene

Rezultatele la bacalaureat au fost afisate la avizierele liceelor si pe bacalaureat. edu. ro. Listele cu notele de la examene pot fi vazute si in articol. Absolventii de liceu care sunt nemultumiti de notele la BAC pot sa depuna contestatii, tot astazi, intre orele 12:00 si 16:00. Rezultatele finale de la BAC 2018, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate pe 9 iulie 2018. Vezi in articol Listele complete cu note la BAC 2018 inainte de contestatii, rezultatele la BAC din ultimii 14 ani si care este procedura de solutionare a contestatiilor.

Notele de la BAC 2018. REZULTATELE la BACALAUREAT 2018 edu.ro

NOTE BACALAUREAT 2018 edu. ro Afisarea primelor rezultate, care se va face in centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro, este prevazuta pentru data de 4 iulie, pana in ora 12.

EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2018 BISTRITA-NASAUD. Notele la BAC AU FOST PUBLICATE pe edu.ro

REZULTATE BACALAUREAT 2018 BISTRITA-NASAUD edu. ro. Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat au fost afisate miercuri la centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro. Tot miercuri, vor.

EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2018 BIHOR. Notele la BAC AU FOST PUBLICATE pe edu.ro

REZULTATE BACALAUREAT 2018 BIHOR edu. ro. Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat au fost afisate miercuri la centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro. Tot miercuri, vor putea fi depuse.

EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2018 ARGES. Notele la BAC AU FOST PUBLICATE pe edu.ro

REZULTATE BACALAUREAT 2018 ARGES edu. ro. Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat au fost afisate miercuri la centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro. Tot miercuri, vor putea fi depuse.

EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2018 ARAD. Notele la BAC AU FOST PUBLICATE pe edu.ro

REZULTATE BACALAUREAT 2018 ARAD edu. ro. Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat au fost afisate miercuri la centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro. Tot miercuri, vor putea fi depuse.

EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2018 ALBA. Notele la BAC AU FOST PUBLICATE pe edu.ro

REZULTATE BACALAUREAT 2018 ALBA edu. ro. Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat au fost afisate miercuri la centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro. Tot miercuri, vor putea fi depuse.

EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2018 BACAU. Notele la BAC AU FOST PUBLICATE pe edu.ro

REZULTATE BACALAUREAT 2018 BACAU edu. ro. Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat au fost afisate miercuri la centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro. Tot miercuri, vor putea fi depuse.

Cum faci CONTESTATIE pentru NOTELE LA BACALAUREAT 2018

Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat au fost afisate miercuri la centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )