Libnet.ro
UNICEF

12:15

Rezultatele inregistrate in ultima etapa din Europa League. PAOK si Milan, eliminate!

Online Sport Online Sport,
Rezultatele inregistrate in ultima etapa din Europa League. PAOK si Milan, eliminate!

Vedeti mai joi rezultatele inregistrate, joi seara, in etapa finala a grupelor Europa League. PAOK Salonic, echipa lui Razvan Lucescu, a fost eliminata dupa o infrangere pe teren propriu, scor 1-3, cu BATE Borisov. A parasit competitia si AC Milan, invinsa la Pireu de Olympiacos cu acelasi scor. continuă pe Online Sport

Europa League: PAOK vs BATE si Ludogorets vs Zurich, meciurile serii pentru romni (Programul televizarilor)

Joi va avea loc ultima etapa din grupele Europa League. PAOK Salonic, echipa antrenata de Razvan Lucescu, va evolua, pe teren propriu, impotriva lui BATE Borisov, in timp ce Ludugorets, echipa romanilor Cosmin Moti, Claudiu Keseru si Dragos Grigore, va primi vizita lui FC Zurich.

Razvan Lucescu isi face autocritica dupa eliminarea rusinoasa din Europa League

PAOK Salonic a fost in vara la un pas de calificarea in grupele Ligii Campionilor, insa a ajuns in Europa League si a incheiat grupa cu o infrangere rusinoasa pe teren propriu, scor 1-3, cu BATE Borisov.

Europa League: AC Milan pierde cu Olympiakos (3-1) si rateaza calificarea n primavara europeana/ Echipele calificate n 16-imi

Joi a avut loc ultima etapa din grupele Europa League. AC Milan, Besiktas si Glasgow Rangers au fost surprizele negative ale serii, ratand calificarea in 16-imile competitiei. PAOK-ul lui Razvan Lucescu a fost invins cu 1-3 de BATE Borisov, in timp ce Ludogorets a terminat la egalitate 1-1) cu FC Zurich.

PAOK, condamnata sa castige cu BATE Borisov. Meci decisiv pentru Razvan Lucescu

Echipa pregatita de fostul selectioner al Romaniei este obligata sa castige meciul programat pe teren propriu contra celor de la BATE Borisov pentru a spera la calificarea in 16-imile Europa League.

VIDEO Inter Milano merge n Europa League, dupa 1-1 cu PSV Eindhoven

Inter Milano a ratat calificarea in optimile Champions League, desi a intrat in ultima etapa cu prima sansa. Inter avea nevoie de un rezultat mai bun cu PSV Eindhoven decat cel obtinut de Tottenham, impotriva Barcelonei, insa ambele meciuri s-au terminat la egalitate, scor 1-1, si italienii vor juca in primavara Europa League.

Tottenham, Liverpool si PSG, in optimile din Liga Campionilor; Napoli si Inter ajung in 16-imile Europa League

Tottenham, Liverpool si PSG au obtinut, marti, calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ultima etapa a fazei grupelor. invinsele zilei sunt Napoli si Inter, care vor merge in 16-imile de finala ale Ligii Campionilor.

Echipele calificate in16-imile Europa League

Europa League isi cunoaste cele 32 de echipe ajunse in faza eliminatorie, in saisprezecimile competitiei care va marca inceputul primaverii europene.

Olympiakos Pireu si AC Milan lupta pentru calificarea in 16-imile Europa League

Stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu va gazdui, joi seara, una dintre cele mai asteptate partide ale etapei finale din grupele Europa League.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )