Libnet.ro
UNICEF

19:32

Rezultatele meciurilor de marti in Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
Rezultatele meciurilor de marti in Liga Campionilor

Cea mai importanta competitie europeana de club a revenit, marti seara, cu primele meciuri din etapa a 5-a, penultima a fazei grupelor. Vedeti mai jos rezultatele. continuă pe Online Sport

Programul meciurilor de marti in Liga Campionilor

Cea mai importanta competitie europeana de club revina, marti seara, cu primele meciuri din etapa a 5-a, penultima a fazei grupelor.

Avem fotbal spectacol, diseara, la televizor: pe ce posturi pot fi vazute meciurile din Liga Campionilor

Cea mai tare competitie intercluburi din lume revine, dupa perioada de pauza prilejuita de meciurile echipelor nationale.

Programul CSM Bucuresti in grupele principale din Liga Campionilor

CSM Bucuresti s-a calificat de pe primul loc in grupele principale din Liga Campionilor, unde va avea parte de un debut de foc.

Miss World 2017. Ea este cea mai frumoasa femeie din lume.

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost desemnata in cadrul finalei concursului Miss World 2017, desfasurat in orasul Sanya din China. Iata cine a impresionat cel mai mult juriulu.

Sinaia a fost premiata la World Ski Awards drept cea mai buna statiune de schi din Romania

Sinaia a castigat trofeul si statutul de cea mai buna statiune de schi din Romania in cadrul galei World Ski Awards. Acesta este primul an in care Romania a fost inclusa pe lista nom.

A plecat in vacanta cu sotul, copilul si cea mai buna prietena a sa. intr-o seara, s-a trezit brusc si a vazut ca partenerul sau lipseste. A iesit pe balcon si a avut un adevarat soc. in gradina...

A plecat in vacanta cu sotul, copilul si cea mai buna prietena a sa. Cele doua se cunosteau inca din facultate cand imparteau totul. in plus, Ioana era si nasa de botez al.

FOTO Cum arata cea mai frumoasa jucatoare din WTA la varsta la care s-a apucat de tenis

Sorana Cirstea este intre primele 40 de jucatoare ale lumii, conform clasamentului oficial WTA, dar si cea mai frumoasa jucatoare din circuitul feminin.

Conferinta la care s-a facut cea mai inteligenta fotografie din istorie

In 1927, la Bruxelles, avea loc cea de-a cincea editie a Conferintelor Solvay, initiate in 1911. Aici a fost facuta fotografia care astazi, este considerata de multi cea mai inteligenta fotografie, datorita personalitatilor care apar in ea, fizicieni si chimisti de seama ai secolului XX.

Contractul de credit sau certificatul de casatorie? Studiu: Care este cea mai importanta SEMNATURA din viata pentru romani

Un studiu Provident arata ca pentru multi romani cea mai importanta semnatura din viata este, surprinzator, pe contractul de credit. Astfel, pentru 26% dintre respondenti spun ca semnatura pe.

FOTO Sponsorii au grija de Simona Halep! Ce cadou a primit cea mai buna jucatoare a lumii de la una dintre firmele care si-a asociat imaginea cu a ei

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, conform clasamentului WTA, drept pentru care atrage si contracte de sponsorizare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )