Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce risca romanii care nu respecta perioada de carantina la domiciliu. Pedeapsa este crunta

Playtech Playtech,
Ce risca romanii care nu respecta perioada de carantina la domiciliu. Pedeapsa este crunta

In plina criza epidemiologica, la nivel mondialsi european, autoritatile romane incearca, pe cat posibil, sa duca la stadiul de risc minim o posibila infectie in Romania. in aceste conditii Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a facut cateva precizari importante, tot in cadrul conferintei de presa de luni seara, din sediul ministerului pe care il conduce. continuă pe Playtech

Marcel Vela: Romanii care vin din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina

Ministrul demis al Internelor a anuntat, luni seara, ca romanii care se intorc in Romania din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina.

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, din zonele afectate de coronavirus

La ora actuala nu existacazuri de coronavirus in Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Cel putin, pentru moment, asa au declarat autoritatile romane, in conferinta de presa de aseara. Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, .

E LEGE! Ce PENSIE vor primi ROMANII care NU AU COTIZAT niciodata la STAT! DECIZIA momentului, in ROMANIA

Vesti bune pentru romanii care nu au lucrat niciodata in viata lor. Statul le va oferi si lor o pensie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut anuntul. Cu privire la pensia minima, in acest.

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

Ludovic Orban: Sunt mai multe locuri unde romanii care ar reveni din Italia pot sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania este pregatita in cazul in care cetateni romani vor veni inapoi in tara din orasele italiene afectate de coronavirus. El a precizat ca exista mai multe locuri in care acestia pot sta in carantina, nu doar in Bucuresti.

Romanii care se intorc din zone cu coronavirus vor sta 14 zile in carantina

Persoanele care vin in Romania dintr-o zona unde exista un focar de infectie cu coronavirus vor sta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )