Libnet.ro
UNICEF

13:30

Rise Project: inainte, a existat santajul. il avem acum pe banda. L-a executat deputatul PSD, Vlad Cosma AUDIO

Hotnews Hotnews,
 Rise Project: inainte, a existat santajul. il avem acum pe banda. L-a executat deputatul PSD, Vlad Cosma AUDIO

Inainte, a existat santajul. il avem acum pe banda. L-a executat deputatul PSD, Vlad Cosma, inculpat cu aproape toata familia la DNA. Apoi, au bubuit linsajele media programate in laboratoarele TV subordonate PSD, s-a infiintat Sectia de Investigare a Magistratilor si a aparut dosarul pe numele Laurei Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA. Toate au un element comun: Sebastian Ghita, mogulul PSD fugit in Serbia de frica justitiei, scrie Rise Project. continuă pe Hotnews

Rise Project publica o inregistrare audio a unei discutii intre Vlad Cosma si Mircea Negulescu in ziua fugii din tara a lui Sebastian Ghita AUDIO

Rise Project publica o inregistrare audio a unei discutii intre deputatul PSD Vlad Cosma si procurorul Mircea Negulescu, in sediul DNA Ploiesti, in 19 decembrie 2016, ziua in care Sebastian Ghita a fugit din tara.

Rise Project: inregistrare a unei discutii intre Vlad Cosma si Mircea Negulescu, in ziua fugii din tara a lui Sebastian Ghita (VIDEO)

O inregistrare audio a unei discutii dintre fostul deputat Vlad Cosma si procurorul Mircea Negulescu arata santajul si mecanismul pus in miscare dupa fuga fostului deputat Sebastian Ghita. Fisierul audio.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )