Libnet.ro
UNICEF

08:00

Risipa de 13 milioane de euro din bani europeni la programul Casa Verde - Fotovoltaice: Nici macar un beneficiar nu a fost ajutat sa produca singur energia din surse curate

B1 B1,
Risipa de 13 milioane de euro din bani europeni la programul Casa Verde - Fotovoltaice: Nici macar un beneficiar nu a fost ajutat sa produca singur energia din surse curate

Reprezentantii Greenpeace aduc critici dure privind felul in care se deruleaza programul Casa Verde - Fotovoltaice derulat de catre Administratia Fondului de Mediu. Astfel, acestia arata ca nici macar un. continuă pe B1

Romania a atras 11 miliarde de euro din banii europeni in actuala perioada de programare, prin Politica de Coeziune si PAC

Romania a atras pana in prezent 11,04 miliarde de euro bani europeni in actuala perioada de programare 2014-2020), prin Politica de Coeziune si Politica Agricola Comuna, carora li se adauga alte 7,92 miliarde de euro ce reprezinta plati directe catre fermieri, a declarat secretarul de stat in Ministerul Fondurilor Europene, Carmen Moraru, potrivit Agerpres. Astfel, rata de absorbtie a Romaniei a ajuns la 36%, la doar trei puncte distanta de media Uniunii Europene, care este de 39%.

Programul Casa Verde 2020. Ce s-a intamplat cu cele 13 milioane de euro din fondurile europene

Programul Casa Verde Fotovoltaice al Administratiei Fondului pentru Mediu AFM) inca nu a ajutat niciun cetatean sa isi produca singur energia din surse curate. Viteza cu care AFM deruleaza proiectul este una redusa si niciun sistem fotovoltaic nu a fost inca instalat, anunta Greenpeace. Programul Casa Verde 2020 Anuntat la mijlocul lui 2018, programul Casa .

Ce bani europeni ar putea sa primeasca Romania pentru autostrazi si cai ferate in exercitiul 2021-2027 si cat de mult difera fata de fondurile pe care le-a avut pana acum la dispozitie

Romania ar urma sa primeasca in exercitiul financiar 2021 - 2027 simtitor mai putin bani pentru infrastructura de transport, potrivit draftului de program operational pe care tara noastra il negociaza Bruxelles. Din banii putini pe care tara noastra ii va primi, daca lucrurile raman asa, o mare parte se vor duce pe proiecte de autostrazii si cai ferate mai vechi, pe care Romania nu a reusit sa le termine pana acum, precum A1 Sibiu - Pitesti, si doar o mica parte vor mai ajunge la noi proiecte. Cat si cum are Romania alocat? Cum se compara, defalcat cu ce am avut pana acum? Ce se mai poate schimba? Cititi in articol.

Sistem care va prelucra datele din Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate, dezvoltat de CNAS din fonduri europene de 20 milioane euro

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate va dezvolta un sistem care va prelucra datele din Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate, dupa ce a semnat, marti, un Contract de finantare in cadrul Programului Operational Capacitate Administrativa POCA), care are ca obiectiv dezvoltarea acestui sistem integrat de management.

Anamaria Prodan, tinuta de 300.000 de euro. Cati bani a dat numai pe accesorii

Anamaria Prodan nu se uita la bani si nu-i pasa de ce spune gura lumii atunci cand adopta un look sau o tinuta excentrica. Ani de zile a purtat o coafura afro, iar de doi ani incoace si-a schimbat total preferintele. Anamaria Prodan, tinuta de 300. 000 de euro Anamaria Prodan se simte bine in pielea .

IN CRESTERE CU 28% FATA DE 2018 City Insurance a emis, anul trecut, polite de asigurare de 410 milioane euro

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance a emis, anul trecut, polite de asigurare in valoare de 410 milioane euro, in crestere cu 28% fata de 2018, arata un comunicat de presa.

Roche Romania a fost amendata cu 12,8 milioane euro de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat, miercuri, ca a sanctionat compania farmaceutica Roche Romania cu amenzi in valoare totala de 59,96 milioane lei 12,85 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din tara noastra, se arata intr-un omunicat remis Redactiei noastre.

OMV Petrom a incheiat mai multe acorduri cadru cu Rompetrol Well Services in valoare totala de 23,48 milioane euro

Rompetrol Well Services a incheiat acorduri cadru cu o durata de patru ani cu OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, al caror obiect este prestarea de servicii de cimentare, in valoare cumulata de 23,48 milioane euro, arata un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB), relateaza News. ro.

Bani europeni pentru dotarea Ambulatoriului. 2,5 milioane de euro, investiti in aparatura de ultima generatie

Aparatura performanta de ultima generatie va fi achizitionata de Consiliul Judetean Calarasi pentru modernizarea ambulatoriului Spitalului Judetean de Urgenta. Investitia in valoare de 2,5 milioane de euro este finantata din fonduri europene.

Greenpeace Romania: Programul Casa Verde nu are niciun beneficiar, nu a fost instalat nici macar un sistem fotovoltaic

Greenpeace Romania acuza ca programul Casa Verde Fotovoltaice al Administratiei Fondului pentru Mediu AFM) nu a ajutat inca nici macar un cetatean sa devina prosumator, adica sa isi produca singur energia din surse curate. Aceasta in conditiile in care programul a fost anuntat la mijlocul lui 2018. Greenpeace Romania mai spune ca potrivit informatiile furnizate de AFM si de Ministerul Lucrarilor Publice, peste 13 milioane de euro sunt alocati in proiect unor cheltuieli colaterale precum dezvoltarea unei platforme informatice, publicitate sau salariile echipei de proiect.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )