Libnet.ro
UNICEF

19:17

UE ne roaga sa luam bani pentru autostrazi. Protest la sediul Comisiei Europene in Romania

Playtech Playtech,
UE ne roaga sa luam bani pentru autostrazi. Protest la sediul Comisiei Europene in Romania

Protest simbolic, vineri, 15 martie 2019, de la ora 15. 00 si la reprezentanta Comisiei Europene in Romania. Functionarii care lucreaza in institutie au intrerupt lucrul pentru a participa la greva nationala de un sfert de ora prin care romanii cer guvernantilor sa faca, in sfarsit, autostrazi. Angajatii reprezentantei CE au luat o pauza de cafea [] . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea, atac dur la adresa initiatorului protestului pentru autostrazi: Niste smecheri care urla ca au facut un metru de autostrada / Putea sa doneze banii

Liviu Dragnea s-a dezlantuit vineri la adresa omului de afaceri Stefan Mandachi care a initiat protestul pentru autostrazi si a construit, pe banii lui, un metru de autostrada. Liderul PSD sustine ca, in loc sa faca circ, suceveanul ar fi trebuit sa doneze banii.

Ministrul Eugen Teodorovici spune ca se alatura protestului pentru autostrazi

Ministrul Eugen Teodorovici a anuntat vineri ca se alatura protestului pentru autostrazi sieu, spunand ca va cobori in fata ministerului, unde si-au anuntat prezenta mai multi manifestanti.

Liviu Dragnea il ataca dur pe initiatorul protestului pentru autostrazi: `Niste smecheri care, vezi, Doamne, fac ei un metru de autostrada. Ei fac circ, noi facem autostrazi`

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a lansat un atac virulent la adresa omului de afaceri sucevean Stefan Mandachi, romanul devenit celebru pentru construirea primului metru de autostrada din istoria Moldovei si,.

Ministrul Finantelor participa la protestul pentru autostrazi

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, astazi, ca va participa la protestul Romania vrea autostrazi sieu.

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului pentru autostrazi: SiNOI

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului 15 minute. Romania are nevoie de autostrazi. Si de o banca pregatita sa le finanteze. SiNOI, e textul postat de BCR pe contul de.

Replica lui Dancila pentru Iohannis: Presedintele dezinformeaza in privinta bugetului si face un joc electoral. Exista bani pentru pensii

Premierul Viorica Dancila l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca face un joc electoral in ceea ce priveste bugetul, precizand ca acesta a dezinformat si ca guvernul are bani pentru pensii.

Horoscop zilnic 15 martie. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii

Horoscop 15 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 15 martie Berbec Nu mai vorbiti cu nimeni despre intentiile dv. Familistii vor sa se separe de persoana iubita, iar celibatarii.

Ministrul Finantelor: Sunt bani pentru plata pensiilor

Ministrul de Finante,Eugen Teodorovici, a criticatdeclaratiile facute de Klaus Iohannis privind lipsa banilor pentru pensiile romanilor, spunand ca nu se pune problema sa se ajunga in aceasta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )