Libnet.ro
UNICEF

16:15

Robert O and Brien sustine ca Donald Trump nu a cerut doar o data Rusiei sa se implice in alegeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Robert O and Brien sustine ca Donald Trump nu a cerut doar o data Rusiei sa se implice in alegeri

Consilierul pe probleme de securitate nationala al Casei Albe, Robert O and Brien, a declarat duminica aceasta ca presedintele Donald Trump a cerut Rusiei in multe randuri sa nu se amestece in alegerile din SUA. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump, campanie mascata din Romania. Facebook a luat decizia radicala inainte de alegerile din SUA

Facebook a eliminat o intreaga retea de conturi care ii faceau campanie mascata presedintelui Donald Trump, de pe teritoriul Romaniei. Ce erau publicate pe conturile cu procina aflati in randurile urmatoare. Conturi pro-Trump, eliminate de Facebook Compania Facebook a anuntat joi ca a decis sa elimine mai multe conturi in luna iulie, intrucat acestea promovau, .

Donald Trump va pierde alegerile! Cine va fi noul presedinte al SUA! Previziunea profesorului Lichtman, care nu a gresit niciodata castigatorul in 30 de ani

Allan Lichtman a devenit celebru dupa ce a dezvoltat in anul 1984 un algoritm prin intermediul caruia poate afla cine va fi viitorul presedinte al Statelor Unite ale Americii. in mai bine 30 de ani, acesta nu a gresit niciodata. in anul 2016, el a prevazut ca Donald Trump se va impune in fata lui Hillary Clinton, pe care toate sondajele o dadeau favorita la acel moment.

Emmanuel Macron, la conferinta donatorilor: Viitorul Libanului este in pericol. Donald Trump: Toata lumea vrea sa ajute

Puterile mondiale datoreaza poporului libanez sprijin dupa explozia masiva care a devastat capitala tarii, a spus duminica presedintele francez Emmanuel Macron, co-organizator al conferintei donatorilor care are loc online. De cealalta parte, omologul american, Donald Trump, a subliniat ca toata lumea vrea sa ajute.

Un profesor de istorie care a prezis corect rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA inca din 1984 spune ca Donald Trump va pierde in acest an

Allan Lichtman, un profesor de istorie care a prezis corect rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA incepand din 1984, spune ca Donald Trump va pierde in acest an sefia pentru Casa Alba, relateaza CNN.

Donald Trump anunta ca va participa duminica la o videoconferinta a donatorilor pentru Liban

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca va participa duminica la o videoconferinta internationala a donatorilor in sprijinul Libanului, devastat de explozia de proportii de marti de la Beirut.

Trei adolescenti inarmati cu AK-47 au intrat pe proprietatea privata a lui Donald Trump. Nu aveau habar unde sunt

Trei adolescenti au intrat pe cu o arma semi-automatica pe proprietatea presedintelui SUA, Donald Trump, din statiunea Mar-a-Lago.

Donald Trump a spus cand va iesi pe piata vaccinul impotriva COVID-19. Vestile sunt foarte bune

Donald Trump, presedintele SUA, crede ca e posibil ca un vaccin impotriva COVID-19 sa apara inaintea alegerilor prezidentiale si parlamentare de pe 3 noiembrie.

Ordinele executive prin care Donald Trump a initiat noul program economic, atacate. Presedintele, acuzat ca-si aroga puterile Congresului

Dupa ce negocierile din Congres, cu privire la noul ajutor economic pentru americani, in perioada pandemiei, au esuat, presedintele Trump a initiat propriul sau program prin ordine executive. Dar, sunt atacate din toate partile, fiind acuzat ca incearca sa-si aroge puteri ale Legislativului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )