Libnet.ro
UNICEF

23:15

PSD critica Guvernul Orban pentru proiectul privind carantina si izolarea. Cazanciuc: Nu prezinta nicio garantie ca romanii nu vor fi luati de pe strada pentru un simplu stranut (VIDEO)

B1 B1,
PSD critica Guvernul Orban pentru proiectul privind carantina si izolarea. Cazanciuc: Nu prezinta nicio garantie ca romanii nu vor fi luati de pe strada pentru un simplu stranut (VIDEO)

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a acuzat Guvernul Orban ca a trimis un proiect pentru carantina si izolare in contradictie nu numai cu legea fundamentala a Romaniei,. continuă pe B1

PSD acuza Guvernul Orban de iresponsabilitate: Au trimis o lege proasta, facuta pe picior

PSD a acuzat Guvernul Orban de iresponsabilitate in contextul proiectului de lege pentru carantina si izolare si a numarului record de noi cazuri de coronavirus din Romania.

Proiectul privind carantina si izolarea, adoptat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, joi seara, proiectul privind carantinarea si izolarea. S-au inregistra.

Ciolacu, despre proiectul privind carantina: Dupa discutia cu Raed Arafat avem garantia ca putem da votul final pe o lege coerenta si eficienta

Marcel Ciolacu a anuntat ca a avut, joi dimineata, o intalnire la Parlament cu mai multi membri ai Comisiei juridice a Camerei Deputatilor secretarul de stat in MAI Raed Arafat. El a precizat ca discutia a vizat modificarea proiectului de lege al Guvernului privind carantina si s-a aratat increzator ca Legislativul poate da votul final pe o lege modificata, una coerenta si eficienta.

Ludovic Orban: Proiectul privind carantina e indispensabil. De fapt, Robert Cazanciuc critica deputatii PSD care au votat forma in care a trecut de Camera Deputatilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca proiectul de lege privind carantinarea si izolarea este indispensabil si a oferit drept exemplu situatia din alte tari, unde.

Azi se dezbate proiectul privind carantina si izolarea initiat de Guvern

Camera Deputatilor dezbate pe marginea proiectului ce stabileste conditiile in care se intra in cara.

Lucian Romascanu: Singurul apel la responsabilitate pe care trebuie sa il faca acum Iohannis este fata de Guvernul Orban sa nu mai fure

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a afirmat ca singurul apel la responsabilitate pe care ar trebui sa il faca Klaus Iohannis este la Guvernul Orban sa nu mai fure, sa renunte la abuzuri si sa guverneze pentru romani. Acesta l-a intrebat pe seful statului daca ar promulga proietul de lege al PNL privind carantina, in contextul in care Parlamentul corecteaza toate incalcarile flagrante de drepturi si libertati propuse de Guvern.

Alina Gorghiu: Astazi era necesar sa adoptam proiectul de lege privind carantina. PSD nu a dorit. Orice zi este cost pentru sanatatea populatiei

Vicepresedintele Biroului permanent al Senatului Alina Gorghiu a declarat ca era necesar ca plenul Senatului sa adopte vineri proiectul de lege privind carantina si izolare. Ea a precizat ca orice zi este cost pentru sanatatea populatiei si ca, desi toata lumea reclama urgenta adoptarii propunerii legislative, PSD nu a dorit ca ea sa fie adoptata vineri.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind carantina si izolarea. 83 de amendamente au fost admise si 19 respinse VIDEO

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, joi seara, proiectul de lege al Guvernului privind carantina si izolarea. Deputatii au depus mai multe amendamente, cele mai multe apartinand PSD, dar si UDMR si fostului ministru al Justitiei, deputatul neafiliat Ana Birchall, sau minoritatilor.

Comisia juridica a adoptat raportul referitor la Legea privind carantina. Arafat: Ne confruntam cu o problema a personalului medical

Deputatii PSD, UDMR, PNL si cei ai minoritatilor au adoptat un raport de admitere, fiind 24 de voturi si o abtinere, la proiectul guvernului privind carantina si izolarea persoanelor bolnave in caz de epidemie. Una dintre propuneri,, prevede ca internarea unei persoane infectate sa nu se poata face daca nu exista acordul acesteia.

Proiectul de lege privind carantina si izolarea, dezbatut, sambata, in plenul Senatului

Senatorii se reunesc, sambata, in sedinta de plen, programata la ora 12. 00, pentru a dezbate proiectul de lege privind carantina si izolarea. Actul normativ a fost discutat, vineri, in Comisia juridica din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )