Libnet.ro
UNICEF

10:15

Robert Negoita: De 8 ani de zile lupt cu o mafie a retrocedarilor ilegale din Sectorul 3 (VIDEO)

B1 B1,
Robert Negoita: De 8 ani de zile lupt cu o mafie a retrocedarilor ilegale din Sectorul 3 (VIDEO)

Candidatul Pro Bucuresti la primaria Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca de 8 ani de zile, de cand este in. continuă pe B1

Robert Negoita: De 8 ani de zile lupt cu o mafie a retrocedarilor ilegale din Sectorul 3 (VIDEO)

Candidatul Pro Bucuresti la primaria Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca de 8 ani de zile, de cand este in.

Alegeri locale 2020. Robert Negoita, candidat la Primaria Sectorului 3, invitat marti, de la ora 11.00, la interviurile HotNews LIVE

Robert Negoita candideaza la alegerile de pe 27 septembrie pentru un nou mandat de primar al Sectorului 3. De data aceasta nu din partea PSD, ci a partidului pe care l-a infiintat de curand - Bucuresti 2020. Ce a facut in cei 4 ani de mandat din ce a promis in 2016? Cum raspunde acuzatiile ca a betonat zeci de spatii verzi din Sectorul 3? Ce va face in urmatorii 4 ani daca va castiga un nou mandat? Robert Negoita este invitat la interviurile HotNews Live, marti, incepand cu ora 11. 00 pentru a raspunde intrebarilor noastre si ale cititorilor. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Robert Negoita, dupa vindecarea de COVID-19: Nu trebuie sa ne panicam Sora mea e infestata acum. I-am recomandat sa nu-si faca radiografie la plamani, de ce sa se iradieze daca n-are niciun simptom?

Robert Negoita spune ca a avut doar doua episoade scurte in care s-a simtit rau cand a fost bolnav de COVID-19, precizand ca si sora lui este infestata acum, dar se simte bine. I-am recomandat sa nu se duca sa-si faca radiografie la plamani, de ce sa se iradieze daca n-are niciun simptom?, a declarat primarul suspendat al sectorului 3 la HotNews LIVE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )