Libnet.ro
UNICEF

15:30

ROBOR la trei luni a crescut la 3,28%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a crescut la 3,28%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,28%, de la 3,25%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a crescut din nou. Creditele se scumpesc

ROBOR la trei luni. Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a urcat joi cu 0,03 puncte procentuale fata de valoarea de miercuri,.

ROBOR la trei luni a crescut la 3,25%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,25%, de la 3,19%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,19%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,19%, de la 3,14%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni, in crestere. La cat a ajuns

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a urcat marti cu 0,06 puncte procentuale fata de valoarea de marti, pana la 3,25%.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,14%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,14%, de la 3,17%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Profesoara era angajata de doar trei luni, cand si-a dat frau pasiunii. A facut amor chiar in scoala cu unul dintre elevii sai. Detaliile povestii sunt de-a dreptul infioratoare

Profesoara era angajata de doar trei luni, cand si-a dat frau pasiunii. A facut amor chiar in scoala cu unul dintre elevii sai. Detaliile povestii sunt de-a dreptul infioratoare Profesoara era angajata.

PNL cere masuri pentru urmarirea penala a lui Tariceanu. Florin Citu: Nu a fost votata nici dupa trei luni de la cererea DNA

PNL cere masuri in cazul cererii DNA de incuviintare a urmaririi penale a lui Calin Popescu Tariceanu. Grupul liberalilor din Senat, in frunte cu Florin Citu, solicita o explicatie cu privire la.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )