Libnet.ro
UNICEF

07:00

ROBOR la trei luni a scazut la nivelul de 2,12%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a scazut la nivelul de 2,12%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut astazi la nivelul de 2,12%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Robor la trei luni a stagnat la 2,15

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat astazi la nivelul de 2,15%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Secretar de stat, in lipsa ministrului Transporturilor la dezbaterea pe buget, recunoaste ca banii pentru autostrada A3 care intra in Bucuresti ajung doar pentru trei luni

In proiectul de buget pe 2018 trimis spre aprobare in Parlament, Ministerul Transporturilor a alocat sume insuficiente pentru mai multe proiecte importante de autostrazi. Un astfel de exemplu este ciotul de 3 km de la intrarea A3 in Bucuresti in zona Petricani, unde pentru 2018, cand ar trebui finalizata lucrarea, au fost alocate doar 20 de milioane de lei fata de necesarul de 80 de milioane. La dezbaterea din Parlament ministrul Transporturilor a lipsit, insa secretarul de stat Maria Magdalena Grigore a recunoscut ca suma alocata ajunge doar pentru trei luni.

Autostrazile, un capitol rusinos pentru Romania! NICI LA ANUL NU SUNT BANI: in primele trei luni nu se lucreaza (VIDEO)

Lipsa autostrazilor, un capitol rusinos pentru Romania! Guvernantii incheie anul 2017 cu doar 15 kilometri noi de autostrada Detalii AICI), iar in 2018 intra cu stangul. in.

Sobolewski anunta ca sustine dezvoltarea pietei romanesti, printr-un eveniment peste doua-trei luni

Capitolul Bursa de Valori Bucuresti, la fel ca Bursa din Varsovia, nu este inchis definitiv, pentru Ludwik Sobolewski, fost CEO al BVB, dupa cum a declarat acesta intr-un interviu pentru publicatia poloneza Parkiet, publicat pe 21 noiembrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )