Libnet.ro
UNICEF

10:15

Robu: Timisoara primeste 10% din suma solicitata pentru interventii dupa furtuna, altii un milion de euro pentru biserici

Hotnews Hotnews,
 Robu: Timisoara primeste 10% din suma solicitata pentru interventii dupa furtuna, altii un milion de euro pentru biserici

Primarul Nicolae Robu a declarat vineri ca Timisoara a fost din nou discriminata de Guvern, intrucat desi a fost cea mai afectata localitate de furtuna de duminica, a primit cei mai putini bani, deoarece premierul Mihai Tudose i-a cerut ca solicitarile sa se limiteze strict la scoli si spitale, in timp ce alte localitati au primit mult mai mult, inclusiv pentru biserici, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Fondul Proprietatea vinde 2,5% din OMV Petrom pentru 400 mil. lei si va ramane cu o participatie de 10%

Fondul Proprietatea a anuntat un acord de vanzare a 2,5% din OMV Petrom pentru 400 milioane de lei, Fondul urmand sa ramana in continuare cu o participatie de circa 10% din compania petroliera, arata un comunicat al FP transmis Bursei de la Bucuresti.

HP va concedia cel putin 5.000 de angajati, 10% din personalul companiei

Gigantul IT Hewlett Packard intentioneaza sa concedieze cel putin 5. 000 de angajati, ceea ce reprezinta 10% din personalul companiei, in cadrul unui efort de a reduce costurile pentru a face fata concurentei, au declarat surse apropiate situatiei, potrivit Bloomberg.

HP Enterprise va concedia cel putin 5.000 de angajati, 10% din personalul companiei

Gigantul IT Hewlett Packard Enterprise intentioneaza sa concedieze cel putin 5. 000 de angajati, ceea ce reprezinta 10% din personalul companiei, in cadrul unui efort de a reduce costurile pentru a face fata concurentei, au declarat surse apropiate situatiei, potrivit Bloomberg.

Ministrul Energiei anunta listarea a 10% din Hidroelectrica

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca a prezentat saptamana trecuta o nota de informare in Guvern privind listarea a 10% din actiunile Hidroelectrica, procentul.

Ministrul Toma Petcu a anuntat listarea a 10% din actiunile Hidroelectrica

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a anuntat listarea a 10% din actiunile Hidroelectrica, procentul fiind redus de la 15% cat se propusese initial.

Ministrul Energiei anunta listarea a 10% din Hidroelectrica

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca a prezentat saptamana trecuta o nota de informare in Guvern privind listarea a 10% din actiunile Hidroelectrica, procentul fiind redus de la 15%, cat se propusese initial, potrivit Agerpres. Intentionam, in primul rand, sa facem listarea. Am facut o nota de informare in Guvern acum o saptamana cu intentia de schimbare, a afirmat ministrul Energiei, intrebat de presa care sunt intentiile Ministerului privind Hidroelectrica.

Miley Cyrus socheaza din nou! Goala pentru David LaChapelle

Cand toata lumea se intreba de ce s-a cumintit Miley Cyrus in ultima perioada, artista socheaza din nou pozand goala in ipostaze controversate pentru cartea fotografului David LaChapelle.

DNA cere 10 ani de inchisoare pentru fostul procuror Emilian Eva

Procurorii cer 10 ani de inchisoare pentru fostul procuror Emilian Eva. Acesta este judecat de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), in dosarul in care este.

UNITI in fata tragediei! Jennifer Lopez si Marc Anthony, din nou iMPREUNA pentru un scop nobil

Actrita si cantareata Jennifer Lopez si fostul ei sot si tatal copiilor ei, solistul Marc Anthony, si-au unit eforturile pentru o cauza buna: sa ajute Puerto Rico, pamantul stramosilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )