Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rochia Simonei Halep de la Praga i-a innebunit pe fani: Dragostea mea

Playtech Playtech,
Rochia Simonei Halep de la Praga i-a innebunit pe fani: Dragostea mea

Simona Halep a castigat partida cu Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3), la primul ei meci dupa o pauza de sase luni. Revenirea pe gazon dupa interuperea provocata de pandemia de coronavirus a fost un eveniment special pentru Halep. Iar sponsorul tehnic al romancei a tinut sa marcheze evenimentul asa cum se cuvine. Simona . continuă pe Playtech

CTP, reactie surpriza dupa victoria Simonei Halep: Un campion castiga si cand joaca prost

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o victorie muncita, obtinuta dupa sase luni de pauza provocata de pandemia de coronavirus. Simona a avut nevoie de doua ore si jumatate pentru a obtine calificarea in turul 2, iar jocul .

Programul Simonei Halep, dat peste cap! De ce s-a amanat revenirea ei pe teren

Simona Halep era asteptata sa joace azi primul meci oficial dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus. in proba de dublu a turneului de la Praga, Halep si Barbora Strycova aveau programat un meci cu Pavlyuchenkova Kudermetova. Partida urma sa inceapa in jurul orei 18:00, dar programul organizatorilor a fost .

Soacra Simonei Halep a ajuns la tribunal. Ce se intampla cu mama lui Toni Iuruc

Soacra Simonei Halep a ajuns in instanta, din cauza banilor. Asadar, nu doar tenismena are probleme, ci si mama lui Toni Iuruc, viitorul sot al Simonei Halep. Femeia a fost chemata de judecatori pentru a da explicatii. Soacra Simonei Halep a ajuns in instanta din cauza banilor Genica, mama lui Toni Iuruc, va avea o .

CTP, despre participarea Simonei Halep la US Open: Infectati si morti

Cristian Tudor Popescu si-a expus punctul de vedere dupa ce a analizat primul meci al fostului lider mondial de dupa pandemia de coronavirus in ceea ce priveste eventuala plecare Simonei Halep la New York pentru urmatorul Grand Slam, care va avea loc intre 31 august si 13 septembrie. CTP, analiza dupa primul meci al Simopnei .

Tenismenii vor participa pe proprie raspundere la US Open Prezenta Simonei Halep la Flushing Meadows, unde vor lipsi mai multe nume grele din circuit, este inca incerta

US Open, unul dintre cele doua turnee de Mare Slem pe care Simona Halep nu a reusit sa le castige niciodata, propune o strategieinedita pentru editia din acest an, pe fondul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )