Libnet.ro
UNICEF

22:15

Roger Federer, eliminat de la Wimbledon dupa un meci cum rar se poate vedea pe terenul de tenis

Adevărul Adevărul,
Roger Federer, eliminat de la Wimbledon dupa un meci cum rar se poate vedea pe terenul de tenis

Roger Federer a fost eliminat in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon si nu va putea sa isi apere trofeul. continuă pe Adevărul

Wimbedon: Kevin Anderson i-a curmat visul regelui spre al noualea trofeu la All England Club - Roger Federer, eliminat n sferturi (13-11 n decisiv)

Jocul lui Roger Federer a stralucit pret de aproape doua seturi 6-2, 7-6), elvetianul permitandu-si luxul sa iroseasca si o minge de meci in a treia mansa. Lucrurile au luat o intorsatura neprevazuta, pe fondul unei scaderi in evolutia campionului en-titre. Roger a gresit mult, i-a permis adversarului sa vina peste el, iar Kevin Anderson nu a refuzat provocarea. Sud-africanul s-a impus cu 13-11 in decisiv, dupa un meci intens de patru ore si 13 minute 2-6, 6-75), 7-5, 6-4, 13-11).

SOC la Wimbledon: Roger Federer a fost eliminat dupa un meci dramatic

Turneul de la Wimbledon continua sa fie unul al surprizelor uriase! Miercuri, Roger Federer, de 8 ori castigator la Wimbledon, a parasit turneul intr-un meci extrem de dramatic de peste 4 ore pierdut in fata.

Federer eliminat in sferturi la Wimbledon dupa un decisiv agonizant

Roger Federer nu pierduse niciun set pana in sferturile de finala la Wimbledon in acest an, dar a parasit miercuri competitia dupa un meci de cinci acte cu sud-africanul Kevin Anderson.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )