Libnet.ro
UNICEF

13:30

Roland Garros: Begu si Wang, eliminate n turul doi al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Begu si Wang, eliminate n turul doi al probei de dublu

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Irina-Camelia Begu si chinezoaica Qiang Wang a fost invinsa de cuplul Andreja Klepac Slovenia)/Maria Jose Martinez Sanchez Spania), cu 6-3, 7-5, sambata, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Irina Begu si Qiang Wang, n turul doi al probei de dublu

Perechea Irina Begu/Qiang Wang Romania/China) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros. Daca vor trece de aceasta faza, adversarele din optimi ale lui Begu si Wang vor fi surorile Venus si Serena Williams.

Roland Garros: Kvitova, Stephens si Kasatkina, n turul trei - Carla Suarez Navarro si Alize Cornet, eliminate

Petra Kvitova favorita 8), Sloane Stephens 10) sau Daria Kasatkina au castigat fara emotii partidele disputate miercuri la Roland Garros, obtinand calificarea in turul trei al celui de-al doilea Grand Slam al anului. Dintre capii de serie au mai parasit competitia spaniola Carla Suarez Navarro 23) si frantuzoaica Alize Cornet 32).

Irina Begu in turul doi al probei de dublu la Roland Garros. Daca va ajunge in optimi, adversarele sale vor fi surorile Williams

Perechea Irina Begu/Qiang Wang Romania/China) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros. Daca vor trece de aceasta faza, adversarele din optimi ale lui Begu si Wang vor fi surorile Venus si Serena Williams.

Roland Garros: Muguruza, Garcia si Sharapova, n turul trei - CoCo Vandeweghe, eliminata

Garbine Muguruza favorita 3), Caroline Garcia 7) si Maria Sharapova 28) au obtinut, joi, calificarea in runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Alti patru capi de serie de pe tabloul de simplu feminin au parasit competitia de la Paris in turul al doilea: CoCo Vandeweghe 15), Ashleigh Barty 17), Zhang Shuai 17) - invinsa de Irina Begu si Anastasia Pavlyuchenkova 30).

Roland Garros: Raluca Olaru, eliminata n primul tur al probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Vera Lapko Romania/Belarus) a fost eliminata joi, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de grand slam de la Roland Garros.

Roland Garros: Irina Bara si Mihaela Buzarnescu, n optimile probei de dublu - Romncele le-au nvins pe favoritele numarul 4

Perechea Irina Bara/Mihaela Buzarnescu s-a calificat, sambata, in optimile probei de dublu de la Roland Garros, dupa ce le-au invins pe taiwaneza Latisha Chan si americanca Bethanie Mattek-Sands, favoritele numarul 4, scor 2-6, 6-3, 6-3.

Roland Garros: Petra Kvitova, eliminata de Anett Kontaveit n turul trei; Garbine Muguruza, n optimi

Jucatoarea estona Anett Kontaveit, locul 24 WTA si cap de serie 25, s-a calificat sambata in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, eliminand-o in turul trei pe sportiva ceha Petra Kvitova, numarul 8 mondial si favorita 8, scor 7-6 6), 7-6 4).

Serena Williams, printesa razboinica - Fostul lider WTA este n turul trei la Roland Garros

A avut publicul la picioare tot meciul, iar daca au existat impartiali acesti au fost convinsi de atitudinea ei: implicata, cu foame de rezultate si cu o emotie transmisa parca mai bine de cand a devenit mama. Serena Williams 451 WTA) a fost impinsa practic de la spate de spectatorii de pe Chatrier, victoria fostului lider mondial impotriva lui Ashleigh Barty 17 WTA) venind in special datorita agresivitatii si implicarii superioare in momentele importante 3-6, 6-3, 6-4). Povestea de iubire dintre Serena si Roland Garros continua: este in turul trei la Paris.

Roland Garros: Dupa succesul de la simplu, Buzarnescu a ratat calificarea in turul doi la dublu mixt

Perechea Mihaela Buzarnescu/Henri Kontinen Romania/Finlanda) a ratat, vineri, calificarea in turul doi al probei de dublu mixt de la Roland Garros. Pentru Buzarnescu a fost al doilea meci al zilei, dupa ce romanca a reusit o victorie impresionanta la simplu, in fata favoritei 4, Elina Svitolina.

Roland Garros: Venus si Serena Williams, eliminate n optimile probei de dublu

Surorile Venus si Serena Williams, care au beneficiat de un wildcard, au fost eliminate, duminica, in optimile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )