Libnet.ro
UNICEF

12:30

Roland Garros: Cine este Magda Linette, urmatoarea adversara a Simonei Halep - A pierdut sapte din ultimele noua meciuri disputate

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Cine este Magda Linette, urmatoarea adversara a Simonei Halep - A pierdut sapte din ultimele noua meciuri disputate

In turul doi de la Roland Garros, Simona Halep o va infrunta in premiera pe Magda Linette 87 WTA), iar disputa se anunta una destul de lejera pentru campioana en-titre, cel putin pe hartie. Poloneza in varsta de 27 de ani nu traverseaza cea mai buna perioada a carierei, in ultimele noua partide jucate avand sapte infrangeri. Linette nu a trecut niciodata de turul trei la un turneu de Grand Slam, performanta reusita la Australian Open 2018 si Roland Garros 2017. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Simona Halep vs Magda Linette, in turul al doilea / Meciul va avea loc joi, in jurul orei 18:30

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni, joi, pe sportiva poloneza Magda Linette, numarul 87 mondial, in turul doi al probei de simplu feminin de la Roland Garros, potrivit programului anuntat de organizatori.

Simona Halep, victorie la Roland Garros. Cu cine joaca in turul 2

Simona Halep a debutat cu o victorie la Roland Garros 2019. Numarul 3 mondial s-a impus cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1 in fata australiencei Ajla Tomljanovic locul 47 WTA) si s-a calificat in turul 2 al competitiei pe care a castigat-o pentru prima data in cariera in anul 2018. Simona Halep Ajla Tomljanovic, [] .

Roland Garros: Magda Linette, adversara Simonei Halep din turul al doilea

Poloneza Magda Linette 87 WTA) se va intalni cu Simona Halep in turul al doilea al Roland Garros, dupa ce a trecut de Chloe Paquet 166 WTA, beneficiara a unui wild card), cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2.

Roland Garros: Simona Halep o va intalni pe Magda Linette, daca va trece de Ajla Tomljanovic

Poloneza Magda Linette, locul 87 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2, pe sportiva franceza Chloe Paquet, locul 166 WTA, beneficiara a unui wild card, calificandu-se in turul al doilea al Roland Garros.

Cu cine joaca Simona Halep in turul 1 la Roland Garros. Ce nationalitate are Ajla Tomljanovic

Simona Halep joaca, luni, de la ora 16:50, in primul tur al turneului de la Roland Garros, competitie pe care a castigat-o pentru prima data in cariera in 2018. Sportiva din Constanta se va duela cu Ajla Tomljanovic, iar daca o va invinge, va da piept cu invingatoarea dintreChloe Paquet si Magda Linette. Simona Halep [] .

Cu cine joaca Simona Halep la Roland Garros. Partida cu Ajla Tomljanovic, amanata din cauza ploii

Simona Halep joaca, luni, de la ora 17:50, in primul tur al turneului de la Roland Garros, competitie pe care a castigat-o pentru prima data in cariera in 2018. Sportiva din Constanta se va duela cu Ajla Tomljanovic, iar daca o va invinge, va da piept cu invingatoarea dintreChloe Paquet si Magda Linette.

Roland Garros: Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 6-2, 3-6, 6-1 / Halep, calificata in turul doi - Debut cu set pierdut, la fel ca anul trecut

Simona Halep 3 WTA) a inceput cursa de aparare a trofeului de la Roland Garros cu o victorie in trei seturi, la fel cum se intampla si la editia de anul trecut nr. cu Alison Riske). Campioana en-titre a avut emotii cu Ajla Tomljanovic 47 WTA) doar in setul secund, dar si-a revenit la timp pentru a nu complica situatia in decisiv. A fost 6-2, 3-6, 6-1 pentru numarul 3 WTA, dupa un meci care a durat o ora si 37 de minute. Magda Linette, adversara Simonei Halep din turul al doilea.

Ce spune Simona Halep despre viitoarea adversara de la Roland Garros, o jucatoare pe care nu a intalnit-o niciodata

Simona Halep a trecut in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, unde va avea parte de o adversara inedita.

EXCLUSIV Kim Clijsters: Va fi un impact pentru Simona Halep sa fie la Paris fara Darren Cahill, aveau o conexiune puternica - Pe cine vede cu sanse la castigarea Roland Garros-ului si cum o poate ajuta pe Serena faptul ca a devenit mama

Fost numar unu mondial si castigatoare a patru titluri de Grand Slam in cariera, Kim Clijsters este un nume important in istoria tenisului mondial, o voce puternica in circuitul WTA. Belgianca a raspuns unor intrebari adresate de HotNews. ro despre editia din acest an de la Roland Garros. Va fi un impact pentru Simona sa fie la Paris fara Darren Cahill, aveau o conexiune puternica. Halep stie cum sa foloseasca unghiurile in favoarea ei pe zgura, a precizat, printre altele, fosta campioana. Clijsters a atins si subiecte precum: cine are sanse sa se impuna la Paris sau cum o poate ajuta pe Serena faptul ca a devenit mama.

Simona Helep castiga greu meciul de debut la Roland Garros. Romanca a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece de Ajla Tomljanovic. Cu cine va juca in turul al doilea

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) a debutat, marti, la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al acestui an, Roland Garros. Romanca s-a calificat in turul al doilea, dupa ce a invins-o pe australianca Ajla Tomljanov.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )