Libnet.ro
UNICEF

12:15

Roland Garros: Irina Begu elimina o favorita si trece in turul 3 la Paris

B1 B1,
Roland Garros: Irina Begu elimina o favorita si trece in turul 3 la Paris

Irina Begu a reusit joi seara sa o elimine pe favorita 27 a turneului de la Roland Garros, Shuai Zhang, si a ajuns in turul trei al turneului de Grand Slam. intr-un meci de aproximativ doua ore, Irina Begu a tr. continuă pe B1

Roland Garros: Irina Begu, n turul trei - Victorie superba cu Shuai Zhang (27 WTA)

Irina-Camelia Begu 40 WTA) s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros, dupa o victorie superba cu chinezoaica Shuai Zhang 27 WTA), cap de serie numarul 27. Jucatoarea noastra s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-4.

Roland Garros: Irina Begu, n turul doi (scor 6-4, 5-7, 9-7 cu Schmiedlova) - Revenire spectaculoasa dupa ce a fost condusa cu 5-2 n decisiv

Se actualizeaza.

Roland Garros 2018. Irina Begu, calificare dramatica in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat dramatic in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a intrecut-o pe Anna Karolina Schmiedlova Slovacia), cu.

Roland Garros: Sorana Crstea si Sara Sorribes Tormo, n turul doi al probei de dublu

Perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo Romania/Spania) s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros, trecand in runda inaugurala de favoritele 10, letona Jelena Ostapenko si rusoaica Elena Vesnina.

Roland Garros: Final de drum - Alexandra Dulgheru, eliminata n turul doi

Jucatoarea romana de tenis Alexandra Dulgheru a fost invinsa de estoniana Anett Kontaveit, cap de serie numarul 25, cu 7-5, 6-2, miercuri, in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Roland Garros 2018. inca o romanca in turul doi

Jucatoarea romana Ana Bogdan s-a calificat, in premiera, in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, marti seara, dupa ce a intrecut-o pe Marketa Vondrousova Cehia) cu 6-.

Simona Halep se califica in turul doi la Roland Garros. A revenit de la set pierdut!

Lidera mondiala si principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, Simona Halep a inceput slab meciul cu Alison Riske din Statele Unite si a fost aproape sa piarda setul la zero.

Buzarnescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Copil, eliminat dupa un maraton

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a obtinut, luni, calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem din calendar.

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu, calificare la pas n turul al doilea (6-3, 6-3 cu Vania King)

Aflata pentru prima oara pe tabloul principal la Roland Garros, Mihaela Buzarnescu 33 WTA) s-a calificat, luni, in runda a doua a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, dupa o victorie clara contra americancei Vania King 1275 WTA), scor 6-3, 6-3.

Roland Garros: Ana Bogdan s-a calificat n turul al doilea - Duel cu Angelique Kerber/ Begu, Buzarnescu si Dulgheru sunt in turul doi/ Crstea a fost eliminata

Ana Bogdan este a patra jucatoare din Romania prezenta in turul doi la Roland Garros, dupa Irina-Camelia Begu, Mihaela Buzarnescu si Alexandra Dulgheru. Jucatoarea noastra a invins-o in trei seturi pe Marketa Vondrousova Cehia, 94 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-4. in runda urmatoare a Grand Slam-ului de la Paris, Ana va avea parte de un duel de foc cu Angelique Kerber Germania, favorita 12), fost lider mondial. Sorana Cirstea a fost invinsa marti in primul tur de australianca Daria Gavrilova, scor 4-6, 7-6 4), 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )