Libnet.ro
UNICEF

23:45

Roland Garros: Irina Begu se opreste n turul trei - a fost nvinsa de favorita 7, Caroline Garcia

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Irina Begu se opreste n turul trei - a fost nvinsa de favorita 7, Caroline Garcia

Irina Begu 40 WTA) s-a oprit in turul al treilea la editia din acest an a turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa sambata, in doua seturi - scor 6-1, 6-3, de jucatoarea franceza Caroline Garcia 7 WTA si favorita numarul 7 a competitiei). continuă pe Hotnews

Roland Garros: Irina Begu, n turul trei - Victorie superba cu Shuai Zhang (27 WTA)

Irina-Camelia Begu 40 WTA) s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros, dupa o victorie superba cu chinezoaica Shuai Zhang 27 WTA), cap de serie numarul 27. Jucatoarea noastra s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-4.

Roland Garros: Irina Begu elimina o favorita si trece in turul 3 la Paris

Irina Begu a reusit joi seara sa o elimine pe favorita 27 a turneului de la Roland Garros, Shuai Zhang, si a ajuns in turul trei al turneului de Grand Slam. intr-un meci de aproximativ doua ore, Irina Begu a tr.

Roland Garros: Irina Begu si Qiang Wang, n turul doi al probei de dublu

Perechea Irina Begu/Qiang Wang Romania/China) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros. Daca vor trece de aceasta faza, adversarele din optimi ale lui Begu si Wang vor fi surorile Venus si Serena Williams.

Roland Garros: Kvitova, Stephens si Kasatkina, n turul trei - Carla Suarez Navarro si Alize Cornet, eliminate

Petra Kvitova favorita 8), Sloane Stephens 10) sau Daria Kasatkina au castigat fara emotii partidele disputate miercuri la Roland Garros, obtinand calificarea in turul trei al celui de-al doilea Grand Slam al anului. Dintre capii de serie au mai parasit competitia spaniola Carla Suarez Navarro 23) si frantuzoaica Alize Cornet 32).

Roland Garros: Muguruza, Garcia si Sharapova, n turul trei - CoCo Vandeweghe, eliminata

Garbine Muguruza favorita 3), Caroline Garcia 7) si Maria Sharapova 28) au obtinut, joi, calificarea in runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Alti patru capi de serie de pe tabloul de simplu feminin au parasit competitia de la Paris in turul al doilea: CoCo Vandeweghe 15), Ashleigh Barty 17), Zhang Shuai 17) - invinsa de Irina Begu si Anastasia Pavlyuchenkova 30).

Irina Begu in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, joi, in turul al trilea la Roland Garros, dupa un meci castigat in doua seturi in fata chinezoaicei Shuai Zhang.

Roland Garros: Irina Bara si Mihaela Buzarnescu, n optimile probei de dublu - Romncele le-au nvins pe favoritele numarul 4

Perechea Irina Bara/Mihaela Buzarnescu s-a calificat, sambata, in optimile probei de dublu de la Roland Garros, dupa ce le-au invins pe taiwaneza Latisha Chan si americanca Bethanie Mattek-Sands, favoritele numarul 4, scor 2-6, 6-3, 6-3.

Mihaela Buzarnescu, victorie MARE la Roland Garros. A ajuns in turul al treilea

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu, locul 33 WTA si cap de serie numarul 31, a reusit, miercuri, o performata excelenta. Ea s-a calificat in turul III la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Sl.

IRINA BEGU a fost ELIMINATA de la Roland Garros

Irina Begu, numarul 40 mondial, a fost invinsa, sambata, in turul trei la Internationalele Frantei de la Roland Garros de sportiva franceza Caroline Garcia, locul 7 mondial, scor 6-1, 6-3. Meciul a durat o.

Serena Williams, printesa razboinica - Fostul lider WTA este n turul trei la Roland Garros

A avut publicul la picioare tot meciul, iar daca au existat impartiali acesti au fost convinsi de atitudinea ei: implicata, cu foame de rezultate si cu o emotie transmisa parca mai bine de cand a devenit mama. Serena Williams 451 WTA) a fost impinsa practic de la spate de spectatorii de pe Chatrier, victoria fostului lider mondial impotriva lui Ashleigh Barty 17 WTA) venind in special datorita agresivitatii si implicarii superioare in momentele importante 3-6, 6-3, 6-4). Povestea de iubire dintre Serena si Roland Garros continua: este in turul trei la Paris.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )