Libnet.ro
UNICEF

11:00

Roland Garros: Irina Begu si Qiang Wang, n turul doi al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Irina Begu si Qiang Wang, n turul doi al probei de dublu

Perechea Irina Begu/Qiang Wang Romania/China) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros. Daca vor trece de aceasta faza, adversarele din optimi ale lui Begu si Wang vor fi surorile Venus si Serena Williams. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Irina Begu elimina o favorita si trece in turul 3 la Paris

Irina Begu a reusit joi seara sa o elimine pe favorita 27 a turneului de la Roland Garros, Shuai Zhang, si a ajuns in turul trei al turneului de Grand Slam. intr-un meci de aproximativ doua ore, Irina Begu a tr.

Roland Garros: Irina Begu, n turul trei - Victorie superba cu Shuai Zhang (27 WTA)

Irina-Camelia Begu 40 WTA) s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros, dupa o victorie superba cu chinezoaica Shuai Zhang 27 WTA), cap de serie numarul 27. Jucatoarea noastra s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-4.

Roland Garros: Irina Begu, n turul doi (scor 6-4, 5-7, 9-7 cu Schmiedlova) - Revenire spectaculoasa dupa ce a fost condusa cu 5-2 n decisiv

Se actualizeaza.

Roland Garros: Novak Djokovic si Dominic Thiem, n turul doi - Stan Wawrinka, eliminat

Ziua de luni de la Roland Garros a adus eliminarea elvetianului Stan Wawrinka, campionul din 2015 si finalist anul trecut la Grand Slam-ul de Paris. Macinat in ultima perioada de o accidentare, Wawrinka 30 ATP), cap de serie 23, a cedat in fata spaniolului Guillermo Garcia-Lopez 67 ATP), dupa trei ore si 34 de minute de joc scor 6-2, 3-6, 4-6, 7-6 7/5), 6-3). in turul al doilea al turneului parizian au ajuns, printre altii, Novak Djokovic 20) si Dominic Thiem 7). Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate luni pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros.

Irina Begu in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, joi, in turul al trilea la Roland Garros, dupa un meci castigat in doua seturi in fata chinezoaicei Shuai Zhang.

Roland Garros: Venus si Serena Williams s-au calificat n turul doi al probei de dublu

Surorile Venus si Serena Williams s-au calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Irina Begu in turul doi al probei de dublu la Roland Garros. Daca va ajunge in optimi, adversarele sale vor fi surorile Williams

Perechea Irina Begu/Qiang Wang Romania/China) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros. Daca vor trece de aceasta faza, adversarele din optimi ale lui Begu si Wang vor fi surorile Venus si Serena Williams.

Roland Garros 2018. Irina Begu, calificare dramatica in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat dramatic in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a intrecut-o pe Anna Karolina Schmiedlova Slovacia), cu.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa o victorie scurta

Dupa un prim tur complicat, Simona Halep nu i-a lasat prea multe sanse lui Taylor Townsend in turul al doilea si continua competitia de la Roland Garros la capatul unei victorii in doua seturi, scor 6-3, 6-1.

Irina Begu, calificare de senzatie in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, joi seara, in runda a treia a turneului de la Roland Garros, dupa ce a dispus de chinezoaica Shuai Zhang, cap de serie numarul 27, cu 6-3, 6-4. Begu 27 ani,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )