Libnet.ro
UNICEF

16:45

Roland Garros. Programul de sambata al romancelor

Adevărul Adevărul,
Roland Garros. Programul de sambata al romancelor

Liderul WTA, Simona Halep, si Irina Begu, numarul 40 mondial, vor juca, sambata, in turul trei al turneului de la Roland Garros, la simplu. Begu va evolua sambata si la dublu, la fel si Irina Bara si Mihaela Buzarnescu. continuă pe Adevărul

Roland Garros, programul de smbata: Simona Halep, al treilea meci pe terenul 18; Irina Begu, la loc de cinste - a doua partida de pe Lenglen

Cap de serie numarul unu, Simona Halep va juca in turul trei de la Roland impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic pe terenul numarul 18, dupa cum au anuntat organizatorii Grand Slam-ului parizian. Disputa va fi a treia ultima) de pe aceasta arena. Tot sambata n. r. 2 iunie) va evolua si Irina Begu cu Caroline Garcia a doua partida de pe Suzanne Lenglen).

Roland Garros, programul de smbata: Simona Halep, al treilea meci pe terenul 18; Irina Begu, la loc de cinste - a treia partida de pe Lenglen

Cap de serie numarul unu, Simona Halep va juca in turul trei de la Roland impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic pe terenul numarul 18, dupa cum au anuntat organizatorii Grand Slam-ului parizian. Disputa va fi a treia ultima) de pe aceasta arena. Tot sambata n. r. 2 iunie) va evolua si Irina Begu cu Caroline Garcia a treia partida de pe Suzanne Lenglen).

Programul zilei de sambata la Roland Garros. Simona Halep joaca pe terenul 18!

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul zilei de sambata, 2 iunie, in competitia de Grand Slam din capitala Frantei.

Roland Garros: Simona Halep vs Taylor Townsend, a treia partida de pe arena Philippe-Chatrier - Programul complet al zilei

Simona Halep 1 WTA) si Taylor Townsend SUA, 72 WTA) vor evolua joi la Roland Garros, miza partidei fiind calificarea in runda a treia a competitiei. Confruntarea a fost programata a treia pe arena Philippe-Chatrier, urmand sa fie transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. De asemenea, Irina-Camelia Begu 40 WTA) si Ana Bogdan 66 WTA) vor lupta joi tot pentru un loc in turul trei al Grand Slam-ului de la Paris.

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu vs Elina Svitolina (dupa ora 14:00) - Programul complet al zilei

Aflata la cea mai buna performanta la un turneu de Grand Slam, Mihaela Buzarnescu 33 WTA) va da in turul trei de la Roland Garros peste Elina Svitolina Ucraina), cap de serie numarul 4. Confruntarea este programata a doua pe Terenul 1 si va incepe dupa ora 14:00 ora Romaniei). Meciul va fi transmis in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Partida Simona Halep vs Alison Riske se va disputa de la ora 12:00 - Programul complet al zilei

Simona Halep 1 WTA) va debuta la editia din acest an a Roland Garros-ului an abia in a patra zi de concurs. Ploaia si intunericul au facut imposibila desfasurarea partidei cu Alison Riske 83 WTA), programata initial marti. Confruntarea Halep vs Riske va avea loc astazi, de la ora 12:00, fiind prima a zilei pe arena Philippe-Chatrier. Meciul va fi transmis in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Meciul Simona Halep vs Alison Riske, amnat pentru miercuri

Meciul dintre Simona Halep si Alison Riske SUA, 83 WTA), care ar fi trebuit sa fie ultimul pe arena Philippe-Chatrier, a fost amanat pentru miercuri, se arata pe site-ul oficial al Grand Slam-ului de la Paris. Programul zilei de marti a fost dat peste cap de ploaie, iar arenele de la Roland Garros nu sunt dotate cu nocturna. Organizatorii nu au stabilit inca programul zilei de maine.

Simona Halep se califica in turul II la Roland Garros, dupa ce a trecut de americanca Alison Riske

Simona Halep, liderul WTA, a reusit, miercuri, sa se califice in turul II al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a trecut, in 3 seturi, de americanca Alison Riske nr. 83 WTA), cu scorul de 2-6,.

Roland Garros: Zi plina pentru jucatoarele din Romnia - Halep, Crstea, Begu si Bogdan vor evolua marti

Ziua de marti de la Roland Garros aduce la start patru romance, Simona Halep, Sorana Cirstea, Irina-Camelia Begu si Ana Bogdan urmand sa debuteze la editia din acest an a Grand Slam-ului de Paris. Liderul mondial va inchide ziua pe arena Philippe Chatrier, acolo unde se va duela cu americanca Alison Riske locul 105 WTA). Partida va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

E Halep BEATA? Val de reactii online dupa ce Simona Halep a facut PRAF inceputul primului ei meci de la Roland Garros

UPDATE: Simona Halep, liderul WTA, a reusit sa isi revina spectaculos in partida cu Alison Riske. Jucatoarea noastra a castigat lejer seturile II si III, ambele cu scorul de 6-1, si s-a calificat in turul I.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2253 seconds )