Libnet.ro
UNICEF

17:01

Un roman care a primit o reducere uriasa de Black Friday a dat in judecata eMag. Decizia-surpriza a judecatorilor

Antena3 Antena3,
Un roman care a primit o reducere uriasa de Black Friday a dat in judecata eMag. Decizia-surpriza a judecatorilor

Un roman care a cumparat la editia din 2018 a Black Friday un echipament de ski redus de la 4. 500 de lei la 1. 100 de lei a dat in judecata Emag pentru ca in loc de geaca bleumarin, asa cum a comandat, a ajuns s?. continuă pe Antena3

Un roman care a primit de Black Friday o reducere uriasa a dat in judecata eMag, nemultumit de culoarea produsului

Un roman care a cumparat la editia din 2018 a Black Friday un echipament de ski redus de la 4. 500 de lei la 1. 100 de lei a dat in judecata Emag pentru ca in loc de geaca bleumarin, asa cum a comandat, a ajuns sa primeasca in final o geaca verde. Judecatorii au pronuntat sentinta in luna mai a acestui an.

Doua femei au stat la coada 18 ore ca sa prinda abonamentul Black Friday de la sala de fitness Bodyshape

Situatie fara precedent la o sala de fitness din Bucuresti. Doua femei s-au asezat la coada, la intrarea in complex, cu 18 ore inainte de a incepe promotia Black Friday, sperand ca astfel vor putea prinde oferta speciala valabila doar pentru primii zece inscrisi. Au fost urmate de alte 15 persoane care au asteptat toata noaptea sa prinda oferta.

BLACK FRIDAY 2019 Numarul tranzactiilor online cu cardul a crescut cu circa 90%

Numarul tranzactiilor online cu cardul a crescut cu circa 90% in 15 noiembrie 2019, cand majoritatea comerciantilor au derulat campania Black Friday, iar suma medie cheltuita a fost de aproximativ 300 lei, in scadere cu 10% fata de 2018, potrivit unui procesator de plati electronice.

Netopia: Romanii au cumparat online cu cardul de Black Friday 2019 mai mult decat in editia de anul trecut

In ziua de 15 noiembrie, cand majoritatea comerciantilor parteneri au derulat campania promotionala Black Friday 2019, numarul tranzactiilor online cu cardul a crescut cu circa 90% comparativ cu editia de anul trecut, arata datele procesatorului de plati electronice Netopia Payments, citat de Mediafax.

Fashion Days a vandut de aproape 70 de milioane de lei, de Black Friday

Fashion Days a inregistrat vanzari de aproape 70 de milioane de lei, in crestere cu 50% fata de editia din 2018, si aproximativ 150. 000 de comenzi plasate, in campania reducerilor de Black Friday.

Alegeri prezidentiale 2019. Primul roman care a votat in turul II: Am votat cu gandul ca de aici, de la capatul lumii, vom contribui la o noua sansa pe care Romania o merita

Primul roman care a votat in turul al doilea al prezidentialelor este un tanar din Auckland, Noua Zeelanda. El spune ca a votat cu gandul ca de acolo, de la capatul lumii, va contribui la o noua sansa pe care Romania o merita atat, atat de tare.

Pasionat de cafea? Ce iti propunem de Black Friday

De ce ai nevoie pentru a prepara cafeaua perfecta, precum cea din celebrele cafenele, acasa? De un espressor performant si compact, de sortimente de cafea deosebite si variate, si de cateva accesorii care sa completeze ritualul degustarii cafelei, aceasta mica placere a fiecarei zi. Iar daca te pasioneaza fiecare detaliu de la crema cafelei, pana la buchetul de note aromatice si combinatii spectaculoase, avem doua propuneri pentru tine.

Eroul Zilei. Constantin Popovici, un roman care face senzatie in lume la sarituri

Imaginati-vacasunteti pe o stanca, la 28 de metri altitudine, si urmeazasasariti in apa. in doar trei secunde veti ajunge in apa care nu are mai mult de 2-3 grade Celsius! Acum,.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )