Libnet.ro
UNICEF

13:16

Un roman a castigat alegerile pentru primaria orasului Goerlitz din Germania

Antena3 Antena3,
Un roman a castigat alegerile pentru primaria orasului Goerlitz din Germania

Candidatul Uniunii Crestin-Democrate CDU) pentru postul de primar al orasului german Goerlitz din landul Saxonia, Octavian Ursu, un muzician originar din Romania, a castigat duminica turul al doilea al alegerilor. continuă pe Antena3

Germania: Octavian Ursu, candidatul CDU, de origine romana, a castigat alegerile pentru Primaria din Gorlitz

Octavian Ursu, un german de origine romana, a castigat, duminica, alegerile pentru Primaria orasului Gorlitz landul Saxonia), invingandu-l pe candidatul extremei-drepte, anunta presa germana.

Un roman este sprijinit de vedetele de la Hollywood pentru primaria orasului german Gorlitz: Duminica il infrunta pe candidatul extremei-drepte, in turul al doilea al alegerilor (VIDEO)

Octavian Ursu, politician german de origine romana, vrea sa devina primarul orasului Gorlitz din partea CDU si este sprijinit de mai multe vedete de la Hollywood, potrivit stirileprotv. ro. Pentru a prelua a.

Romanul Octavian Ursu a castigat cursa pentru Primaria Gorlitz, cunoscut drept Hollywood-ul german

Dupa numararea totala a voturilor din 73 de districte dintr-un total de 75), candidatul de origine romana Octavian Ursu a castigat cursa pentru primaria orasului Gorlitz, cunoscut ca Hollywood-ul german.

Un roman si un candidat al partidului de extrema dreapta AfD se infrunta pentru primaria orasului Gorlitz, cunoscut ca Hollywood-ul german

Clasa politica germana face bloc duminica in jurul candidatului centrului-dreapta, pentru a impiedica Alternativa pentru Germania AfD, extrema dreapta) sa obtina o prima victorie de amploare la Primaria din Gorlitz - Hollywood-ul german din Saxonia, relateaza AFP.

Primarul care a castigat alegerile desi era suspendat din functie, achitat definitiv in dosarul de coruptie. Timp de un an, edilul nu a avut voie sa se apropie de primarie

Vlad Oprea, primarul statiunii Sinaia, a fost achitat, de inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul in care a fost trimis in judecata de procurorii DNA din Ploiesti pentru abuz in serviciu. Sentinta este definitiva.

Protest la Palatul Cotroceni pentru eliberarea lui Dragnea din inchisoare

In jur de 50 de oameni protesteaza, duminica, impotriva presedintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, ei solicitand eliberarea din inchisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Protestatarii scandeaza.

Mobilizare de amploare a pompierilor pentru salvarea unui copil din Buzau. Copila de zece ani a fost transportata de urgenta la spital

Mobilizare de amploare a pompierilor pentru salvarea unui copil izolat pe o insula formata pe raul Slanic, in localitatea Gura Dimienii, din judetul Buzau. Fetita de 10 ani a ramas blocata pe insula in.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )