Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un roman a murit si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier in Belgia

Antena3 Antena3,
Un roman a murit si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier in Belgia

Un roman a murit marti in urma unui accident rutier produs in localitatea belgiana Bertrix si alti doi romani sunt raniti, relateaza website-ul lavenir. net. Conducatorul vehiculului inmatriculat in. continuă pe Antena3

Un roman a murit, iar alti doi sunt raniti in urma unui accident produs in Belgia

Un roman a murit, iar alti doi sunt raniti in urma unui accident rutier produs marti in sudul Belgiei. Soferul unui vehicul a pierdut controlul asupra directiei intr-o curba si a lovit un copac, in zona.

Accident cu romani in Belgia! Bilantul VICTIMELOR

Romani implicati intr-un accident rutier grav in Belgia. Potrivit site-ului Avenir. net,un roman a murit, iar alti doi sunt raniti, dupa ce soferul a pierdut controlul masinii intr-o curba si.

FOTO DN 7, scena unui nou accident rutier. Trei oameni au fost raniti dupa ce un TIR s-a rasturnat peste un autoturism

Marti dupa-amiaza, DN 7 / E 81, considerat unul dintre cele mai periculoase drumuri din Romania, a fost scena unui nou accident rutier produs de aceasta data pe Dealul Negru, in localitatea Milcoiu din judetul Valcea. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce un TIR s-a rasturnat peste un autoturism.

Sofatul fara permis a devenit sport national. Alti doi conducatori auto s-au ales cu dosare penale

Doi barbati, cu varsta de 27 si 41 de ani, sunt cercetati pentru conducere a unui vehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, dupa ce au fost surprinsi in trafic la volanul unor masini, desi nu aveau legal acest drept.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )