Libnet.ro
UNICEF

18:45

O romanca, in calendarul celor mai sexy bunici din Italia. Cum arata in costum de baie

Antena3 Antena3,
O romanca, in calendarul celor mai sexy bunici din Italia. Cum arata in costum de baie

Protagonistele calendarului Miss Nonna 2019, primul calendar de acest fel din Italia, sunt castigatoarele concursului final de frumusete si eleganta din luna iunie a acestui an care a avut loc la Telgate, i. continuă pe Antena3

Accident teribil pe o autostrada din Italia! Un sofer roman a condus cinci kilometri pe contrasens si a izbit puternic o alta masina. Victima, la un pas de moarte

Un accident foarte grav a avut loc pe o autostrada din Italia. Un sofer roman a condus pe contrasens fara sa isi dea seama si s-a lovit puternic cu un alt autoturism, condus regulamentar de o.

Milioane de romani au urmarit parada de 1 Decembrie. TVR, in topul celor mai urmarite posturi de Ziua Nationala

Peste un milion de telespectatori au urmarit parada de Ziua Nationala la TVR 1, iar cifrele de audienta au clasat postul public in topul celor mai urmarite televiziuni, atat in timpul paradei din Capitala, cat si la cea din Alba Iulia.

Cum arata cel mai SCUMP brad din lume. A costat peste doua MILIOANE de euro! (FOTO)

Cel mai scump brad din lume se afla in orasul Munchen din Germania. Acesta a costat 2,3 milioane de euro, cea mai scumpa fiind steaua din varful sau, pentru care s-au platit 21. 000 euro. De fapt, bradul este.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile in urmatoarele ore in mai multe localitati din judetele Giurgiu, Teleorman si.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile in urmatoarele ore in mai multe localitati din judetele Giurgiu, Teleorman si.

Mai multe institutii din Chisinau, luminate n culorile drapelului romnesc de 1 Decembrie

Mai multe institutii din capitala Republicii Moldova, Chisinau, au fost luminate, sambata seara, in culorile drapelului romanesc, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita, a afirmat ca este un mod foarte frumos de aniversare a Centenarului Marii Uniri.

O femeie de origine romna din Italia a primit ordin de restrictie pentru ca si-a batut sotul

Un italian in varsta de 47 de ani a depus o plangere impotriva sotiei sale, o romanca de 46 de ani, sustinand ca femeia il batea si hartuia, a anuntat politia din localitatea Monte San Giusto, adaugand ca a fost emis un ordin de restrictie pe numele femeii, potrivit publicatiei Vivere Macerata, relateaza Mediafax.

Fabuloasa Cristina Neagu! Romanca este cea mai buna marcatoare din istoria Campionatului European de handbal

In minutul 27 al meciului Romania-Germania, a doua partida a nationalei Romaniei la Campionatul European, Cristina Neagu a inscris al cincilea sau gol in acest meci si a devenit handbalista cu cele mai multe reusite la un turneu final al competitiei - 206.

Topul celor mai bine platiti youtuberi n 2018: Un baietel de 8 ani pe primul loc

Cel mai bine platit youtuber in 2018 este un baietel de 8 ani. El a castigat anul acesta 22 de milioane de dolari din canalul sau de pe YouTube, pe care publica videoclipuri in care testeaza jucarii.

Business report: Cnd poti iesi la pensie n functie de anul nasterii si vechimea n munca; Numarul si cuantumul ajutoarelor pentru ncalzirea celor mai saraci romni scade dramatic. Guvernul nu a mai ajustat transele de venit de 7 ani; Autobuzele Otokar cree

Reduceri cu pana la 22. 000 de franci elvetieni pentru creditele cu probleme de rambursare, prin solutionare in afara instantei. Oficialii Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor Bancare CSALB) spun ca. Au ipotecat tot ce aveau si au cumparat fabrica. Acum vand tractoare romanesti in toata lumea. IRUM Reghin a reinviat productia romaneasca de tractoare si investeste in cercetare cand alte nume de acum 50 de ani se mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )