Libnet.ro
UNICEF

21:00

O romanca din Anglia i-a pus sefei detergent in cafea. Ce s-a intamplat dupa ce femeia a baut din ea

Playtech Playtech,
O romanca din Anglia i-a pus sefei detergent in cafea. Ce s-a intamplat dupa ce femeia a baut din ea

O romanca din Anglia a facut-o pe sefa ei sa plateasca cu varf si indesat. Aceasta i-a pus detergent in cafea femeii, iar ce a urmat a socat o lume intreaga. Ce se va intamplat in cazul femeii care si-a facut singura dreptate? Anglia: O romanca i-a pus detergent in cafea sefei sale O romanca . continuă pe Playtech

O romanca din Anglia a pus detergent in cafeaua sefei si a fost condamnata la inchisoare

Pentru ca nu se mai intelegea cu sefa sa, o romanca din Anglia i-a pus in gluma detergent in cafea. Femeia nu a gustat gluma angajatei si a denuntat-o imediat la politie. in urma cercetarilor a reiesit ca, de fapt, a fost vorba de razbunare.

O romanca din Marea Britanie a ajuns in spatele gratiilor pentru o farsa

O romanca din Marea Britanie a fost condamnata la inchisoare, dupa ce i-a facut o farsa sefei sale. Aurora Iacomi in varsta de 32 de ani i-a turnat un detergent foarte puternic in cafea sefei sale,.

Dispozitiv revolutionar in lupta cu coronavirusul, inventat de o firma de robotica din Anglia

O firma de robotica din Anglia a inventat un dispozitiv menit sa-i ajute pe oameni pentru a mentine distantarea sociala. Cum numarul infectarilor cu noul coronavirus se afla intr-o continuacrestere,.

A pornit de la o reteta banala, iar acum are miloane de euro. Romanca din Dobrogea a dat lovitura

Un singur om poate face minuni pentru o intreaga comunitate. Acest lucru s-a intamplat si in Dobrogea, acolo unde o antreprenoare pe nume Paula Vals a transformat o reteta traditionala intr-o afacere de milioane de euro, avand sute de angajati. Ea a pornit de la zero si chiar daca a pierdut totul, nu a renuntat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )