Libnet.ro
UNICEF

17:30

Romanca disparuta de 15 ani in Italia, gasita in cateva ore pe Facebook

Antena3 Antena3,
Romanca disparuta de 15 ani in Italia, gasita in cateva ore pe Facebook

O romanca in varsta de 44 de ani, disparuta de 15 ani in Italia, a fost gasita in cateva ore cu ajutorul oamenilor, pe Facebook, dupa ce fiica femeii a reclamat disparitia mamei sale la Politie si a lansat un apel disperat pe reteaua de socializare. continuă pe Antena3

Cine este marea iubire a Danielei Gyorfi. De ce nu este casatorita dupa o relatie de 15 ani

Daniela Gyorfi nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o prezenta constanta pe scenele si in topurile din Romania de zeci de ani. Vedeta este implinita pe toate planurile. Are o fetita superba si se iubeste cu un nume greu din industria muzicala de mai bine de 15 ani, insa nu este casatorita. Daniela .

Spitalul Euroclinic implineste 15 ani de activitate

Spitalul Euroclinic, prima unitate medicala privata din Romania, implineste 15 ani de activitate. Spitalul, care de 10 ani face parte din Reteaua de sanatate REGINA MARIA, este specializat in chirurgie minim-invaziva video-asistata pentru cazuri complexe si concureaza cu clinici de top din strainatate datorita calitatii actului medical.

Vestea asteptata de multi utilizatori. Facebook a facut anuntul cu doar cateva ore in urma

Facebook si-a lansat propria versiune de TikTok. Noul serviciu video numit Reels, care face parte din cadrul aplicatiei Instagram, va permite utilizatorilor sa inregistreze si sa editeze clipuri video de 15 secunde si sa le adauge fel si fel de efecte vizuale.

Spitalul Euroclinic implineste 15 ani de activitate, perioada in care s-au accesat peste 3 milioane de servicii medicale

Euroclinic este primul spital privat din Bucuresti, iar in ultimii ani s-a remarcat la nivel national drept unul dintre cele mai importante centre dedicate sanatatii femeilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )