Libnet.ro
UNICEF

15:45

UPDATE Femeia din Iasi suspecta de coronavirus a venit la spital cu masca, dar nu le-a spus doctorilor ca a calatorit in Italia

Adevărul Adevărul,
UPDATE Femeia din Iasi suspecta de coronavirus a venit la spital cu masca, dar nu le-a spus doctorilor ca a calatorit in Italia

O femeie de 67 de ani a fost internata la Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi cu simptome similare celor provocate de coronavirus. continuă pe Adevărul

Raed Arafat, despre greseala pe care a facut-o femeia din Buzau suspecta de coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat, duminica, la Antena 3, ce trebuie sa faca romanii care se intorc in tara din zonele afectate de coronavirus. Raed Arafat a declarat ca femeia din Buzau care s-a intors din Italia si a declarat autoritatilor ca ar putea fi infectata cu temutul virus se simte bine.

VIDEO Ce spune femeia din Buzau suspecta de coronavirus: Am sunat ca sa ma predau

Autoritatile sanitare din judetul Buzau au intrat in alerta duminica seara, 23 februarie, dupa ce o femeie care s-a intors din Italia a sunat la 112 si a marturisit ca a intrat in contact cu o persoana suspecta de coronavirus.

Un preot din Iasi primeste pomelnice pe Facebook pentru cei afectati de coronavirus

Un preot din Iasi primeste pomelnice, pe Facebook, pentru a se ruga pentru cei afectati de coronavirus. Aproximativ 150 de oameni i-au trimis, in doar trei ore, mesaje cu nume ale unor persoane pentru care sa se roage.

Barbat din Iasi, izolat la domiciliu dupa ce s-a intors, recent, din China

Un barbat din Iasi este izolat la domiciliu, dupa ce s-a intors recent din China, unde a petrecut Anul Nou Chinezesc, anunta reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Iasi. Este un barbat venit.

Doi frati din Iasi s-au indragostit, s-au casatorit si au devenit parinti. Au incercat toata viata sa ascunda adevarul, dar intr-o zi s-au dat de gol. Magistratii au luat o decizie teribila

O poveste de dragoste neobisnuita are loc in Mogoiesti, Iasi. Doi frati din Iasi s-au casatorit si au devenit parinti. Luminita Latescu 32 de ani) si Vasile Dodu 38 de ani) s-au indragostit.

Un consilier local PNL din Iasi ii cere explicatii lui Orban pentru sustinerea lui Chirica la locale

Consilierul local PNL din Iasi Etienne Ignat a transmis, duminica, o scrisoare deschisa conducerii PNL in care ii cere explicatii lui Ludovic Orban privind sustinerea candidaturii lui Mihai Chirica la alegerile locale, transmite Mediafax.

E OFICIAL: Femeia din Ramnicu Sarat, suspecta de CORONAVIRUS, are GRIPA DE TIP A

O tanara de 29 de ani din Ramnicu Sarat a ajuns, marti dimineata, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Buzau, fiind suspecta de infectie cu coronavirus. Revenita in tara in.

Antrenor roman intors din Italia despre coronavirus: Aici e mai mare panica

Delegatia lotului national de caiac-canoe a sosit in tara dupa un stagiu de pregatire efectuat in Italia, tara intrata puternic in isteria provocata de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )