Libnet.ro
UNICEF

16:15

O romanca lupta pentru un viitor mai bun al copiilor din Kenya

Adevărul Adevărul,
O romanca lupta pentru un viitor mai bun al copiilor din Kenya

Pasionata de calatorii si mereu in cautarea de noi experiente care sa-i extinda orizonturile, Rocsana Bianca Chereches 21 de ani), o tanara din Zalau, judetul Salaj, se dedica imbunatatirii calitatii educatiei din Kenya. continuă pe Adevărul

Povestea romancei care lupta pentru un viitor mai bun al copiilor din Kenya

Pasionata de calatorii si mereu in cautarea de noi experiente care sa-i extinda orizonturile, Rocsana Bianca Chereches 21 de ani), o tanara din Zalau, judetul Salaj, se dedica imbunatatirii calitatii educatiei din Kenya.

Superbet desemnat cel mai bun operator de pariuri sportive online din Europa Centrala si de Est

Superbet a castigat premiul pentru Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrala si de Est in cadrul Galei CEEGC Awards 2017 care premiaza cei mai performanti operatori in domeniul pariurilor sportive.

A murit cea mai bogata femeie din lume

Liliane Bettencourt, cea mai bogata femeie din lume, a incetat din viata. Aceasta a fost mostenitoarea unui cunoscut grup de cosmetice. Liliane Bettencourt, care avea 94 de ani, a decedat in noaptea.

Liliane Bettencourt, proprietara companiei LOreal si cea mai bogata femeie din lume, a murit

Liliane Bettencourt, principalul actionar al companiei LOreal, a decedat, joi, la varsta de 94 de ani, scrie euronews. com. Liliane a fost cea mai bogata femeie din lume, cu o avere de peste 37.

Caru' cu vedete: Ce provocare i-a lansat Paul lui Despot, dupa Vocea Romaniei: Sa vedem care e mai bun; Avril Lavigne este cea mai periculoasa celebritate in mediul online anul acesta; Inregistrare compromitatoare cu Maria Constantin. Fostul sot ameninta

Fiul lui Van Damme, arestat pentru posesie de droguri. Fiul celebru al lui Jean-Claude Van Damme a fost arestat, in urma cu cateva zile, pentru suspiciunea de amenintare al unui coleg. Lora a fost o fata saraca. Multe luni a purtat acelasi trening, castigat la un concurs in Bucuresti. In prezent este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi si in acelasi timp una care isi poate satisface.

Victorie uriasa pentru Marius Copil. L-a invins al doilea cel mai bun jucator al Frantei chiar la el acasa

Singurul jucator roman din Top 100 ATP a obtinut o victorie rasunatoare in optimile turneului de la Metz Franta).

Efectul vijeliilor: noi scumpiri. Pentru ce vor scoate romanii mai multi bani din buzunar

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) vrea sa modifice legislatia, astfel incat asigurarile obligatorii pentru locuinta sa acopere si riscul de incendiu si furtuna, dupa ce vijeliile din.

Cea mai iubita octogenara din Romania, poveste de dragoste la azil. Vei fi surprins cand vei afla cine este (FOTO)

Cadou de la viata pentru Zina Dumitrescu. Fosta creatoare de moda, care traieste intr-un azil, pare sa fi regasit gustul dragostei la varsta a treia. Mama Zina, asa cum a fost supranumita, s-a.

Liliane Bettencourt, mostenitoarea L'Oreal si cea mai bogata femeie din lume, a incetat din viata la varsta de 94 de ani

Liliane Bettencourt, celebra mostenitoare si proprietara a grupului L'Oreal, a incetat din viata, joi, la varsta de 94 de ani. Anuntul a fost facut, joi, de fiica lui Bettencourt, Francoise Bettencourt Mayers. In acest moment dureros pentru noi as vrea sa reiterez, in numele familiei noastre, daruirea noastra totala si loialitatea fata de L'Oreal, a precizat Bettencourt Meyers intr-un comunicat remis New York Times.

BBC, anunt-SOC: Muhammad este cel mai POPULAR nume din Londra si in Top 10 al intregului Regat!

Surpriza uriasa in clasamentul celor mai populare nume folosite pentru nou-nascutii din Marea Britanie, dat publicitatii miercuri de Biroul National de Statistica ONS), anunta BBC. Olivia ia locul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )