Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romanca, ucisa in parcarea unui hipermarket din Italia. A fost impuscata de patru ori in piept

Antena3 Antena3,
Romanca, ucisa in parcarea unui hipermarket din Italia. A fost impuscata de patru ori in piept

Crima cu sange rece in Italia! O romanca de 44 de ani a fost ucisa in parcarea unui hipermarket, dupa ce a fost impuscata de patru ori de barbatul alaturi de care se afla. continuă pe Antena3

Scandal in fata unui hipermarket din Capitala. Barbat incatusat fiindca ar fi refuzat sa i se ia temperatura

Scandal in fata unui hipermarket din sectorul 5 al Capitalei.

O romanca a fost ucisa cu patru focuri de arma, in parcarea unui supermarket din Italia. Cine este criminalul

O romanca in varsta de 44 de ani a fost ucisa, vineri, cu patru focuri de arma, in parcarea unui supermarketdin localitatea Cuneo, Italia, potrivit La Stampa.

Bisericile ortodoxe romane din Italia au fost deschise credinciosilor dupa semnarea unui protocol cu Guvernul de la Roma

Episcopia Ortodoxa Romana a Italiei a semnat in aceasta saptamana la sediul Guvernului Italian Palazzo Chigi) un protocol privind redeschiderea lacasurilor de cult ortodoxe in Italia. Protocolul are ca.

156 de romani au revenit din Italia, cu o cursa TAROM

156 de romani din Italia au revenit joi in tara, cu o cursa speciala TAROM. De asemenea, cu aceeasi cursa aeriana, pe ruta Bucuresti - Roma, a fost facilitata si repatrierea pentru 132 cetateni italieni care se aflau pe teritoriul Romaniei.

MAE: 156 de cetateni romani, repatriati din Italia in contextul restrictiilor impuse din cauza Covid-19

Ministerul Afacerilor Externe anunta, joi, revenirea in tara a 156 de cetateni romani din Italia. Repatrierea acestora vine in continuarea demersurilor intreprinse pentru facilitarea revenirii in tara a.

O romanca din Italia si-a abuzat fiul de sase ani, impreuna cu concubinul sau, timp de luni de zile

O romanca de 29 de ani, care locuieste in Italia, si-a abuzat fiul de sase ani timp de luni de zile.

Primarii din Italia sunt revoltati de oamenii care nu respecta distantarea sociala si nu poarta masti. Cu restrictii tot mai relaxate, italienii revin treptat la vechile obiceiuri

Italienii revin treptat la vechile obiceiuri, dupa ce restrictiile au trecut printr-o noua etapa de relaxare, in aceasta saptamana, cand barurile, cafenelele si restaurantele au fost redeschise pentru prima.

Vinul, transformat in gel dezinfectant. Viticultorii din Italia incearca sa ajute tara in contextul pandemiei de coronavirus

Italia este una dintre cele mai afectate tari europene de pandemia de COVID-19, cu aproape 230. 000 de cazuri confirmate pana in prezent si peste 32. 000 de decese, acesta fiind al doilea cel mai ridicat bilant al.

Bilantul negru din Italia a ajuns la 32.330 de morti. in total, 227.364 de cazuri de coronavirus

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 32. 330 de morti in Italia, cu 161 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus a depasit 227.

Google acorda un grant de 200.000 de euro unui ONG din Romania pentru programe de siguranta online

Google acorda unei Organizatii Non-Guvernamentale ONG) din Romania, a carei misiune este incurajarea programarii, educatiei digitale si sustinerea adoptiei tehnologiei in randul copiilor, un grant in valoare de 200. 000 de euro, pentru derularea unor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )