Libnet.ro
UNICEF

07:45

Romani arestati in Marea Britanie. Tineau in sclavie 29 de femei

B1 B1,
Romani arestati in Marea Britanie. Tineau in sclavie 29 de femei

Politistii britanici au reusit destructurarea unei grupari de romani, care aduceau femei in Marea Britanie pentru prostitutie. Au fost efectuate 16 raiduri in Marea Britanie si 4 in Romania si au fost gas. continuă pe B1

Politia britanica a arestat 17 romani dintr-o retea de trafic de persoane care tinea in sclavie 29 de femei

Politia britanica a arestat 17 romani, in urma unei operatiuni care a vizat destructurarea unei retele internationale de trafic de carne vie. Politistii au descoperit 29 de presupuse victime in urma interventiei.

17 romani arestati in Marea Britanie, dupa o ampla actiune

Politia britanica a arestat 17 romani, in urma unei operatiuni care a vizat destructurarea unei retele internationale de trafic de carne vie. Politistii au descoperit 29 de presupuse victime in urma.

inchisoare pe viata pentru un roman care a omorat o femeie din Marea Britanie cu un ciocan (FOTO)

Un barbat din Dej a fost condamnat, luni,la inchisoare pe viata de o instanta din Marea Britanie pentru uciderea, in 2013, a unei femei de 55 de ani din localitatea Bosham folosindu-se de un ciocan,.

Donald Tusk: Brexitul va transforma Marea Britanie intr-un jucator de mana a doua

Marea Britanie va deveni dupa Brexit un jucator de mana a doua, incapabila sa concureze cu puteri ca Statele Unite, China sau Uniunea Europeana, a afirmat miercuri Presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Guvernul adopta OUG pentru romanii din Marea Britanie in cazul Brexitului fara Acord

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta privind regimul cetatenilor din Marea Britanie in cazul ie.

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta privind regimul cetatenilor din Marea Britanie

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta privind regimul cetatenilor din Marea Britanie in cazul iesirii din Uniunea Europeana fara un acord. Romania era singura tara din UE care nu adoptase un astfel de act normativ.

Din cauza Brexitului, Tesla a ales Germania si nu Marea Britanie pentru prima sa fabrica din Europa

Marea Britanie si-a ratat sansa de a gazdui prima fabrica din Europa a constructorului auto american Tesla din cauza Brexitului, a declarat miercuri directorul general de la Tesla, Elon Musk.

A inceput sa ucida la 18 ani. Un roman a fost inchis pe viata in Marea Britanie pentru omor

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata, marti, dupa ce in aprilie a omorat un conational in orasul Kent din Marea Britanie.

Twitter va pune la dispozitie instrumente speciale pentru reclamarea informatiilor gresite privind procesul de votare, inainte de alegerile din Marea Britanie

Twitter a anuntat ca utilizatorilor le va fi mai usor sa reclame informatiile inselatoare referitoare la procesul de votare din Marea Britanie, in cadrul alegerilor din 12 decembrie, la mai putin de o luna dupa ce interdictia globala privind publicitatea politica va intra in vigoare, scrie Business Insider.

Uniunea Europeana, Franta, Germania si Marea Britanie dau un ultimatum Iranului pe tema programului nuclear

Franta, Marea Britanie, Germania si Uniunea Europeana au cerut, luni, Iranului sa respecte prevederile Acordului Nuclear din 2015 in caz contrar putandfi declansat un mecanism de reimpunere a sanctiunilor e.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )