Libnet.ro
UNICEF

17:45

Romania are ca obiectiv sa vaccineze anti - Covid 10,7 milioane de persoane

România Liberă România Liberă,
Romania are ca obiectiv sa vaccineze anti - Covid 10,7 milioane de persoane

Romania are ca obiectiv sa vaccineze anti - Covid 10,7 milioane de persoane, a declarat, marti, intr. continuă pe România Liberă

ISJ: 52,55% din profesorii calaraseni vor sa se vaccineze anti-COVId-19

Inspectorul Scolar Judetean Calarasi a anuntat ca 52,55% din personalul didactic de predare, 58,81% persoanal didactic auxiliar si 51,37% persoanl nedidactic au fost de acord sa se vaccineze anti-COVID-19.

Anuntul transant pentru toti cei care ezita sa se vaccineze anti-Covid. Ministerul Sanatatii spune totul clar

Etapa a doua a vaccinari anti-Covid a inceput si, desi sunt multi oameni care vor si deja s-au programat la vaccin, exista si romani care inca ezita sa faca acest pas. Din ce zic.

Sabin Orcan, despre imaginile cu oamenii care stau la coada se se vaccineze anti-COVID-19: Este demotivant. Aceasta campanie a inceput cu stangul

Jurnalistul Sabin Orcan a comentat luni seara, in platoul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, imaginile cu oamenii care stau la coada, in ger, asteptand sa fie imunizati impotriva COVID-19, din cauza.

CTP a umilit toti profesorii care refuza vaccinarea anti-covid-19. Toata Romania a auzit ce a zis

Cristian Tudor Popescu atrage din nou atentia dezbatand public un subiect controversat: dascalii si imunizarea pentru coronavirus. CTP a umilit toti profesorii care refuza vaccinarea anti-covid-19. Cristian Tudor Popescu despre profesorii care refuza vaccinarea Redeschiderea scolilor de pe 8 februarie 2021 face obligatorie imunizarea dascalilor, dat fiind ca acestia vor intra in contact direct cu .

Raed Arafat, informatii excelente despre vaccinul anti-Covid-19. Cat timp dureaza, de fapt, imunitatea oferita de acesta

Raed Arafat vine cu vesti imbucuratoare despre vaccinul anti-Covid-19. Potrivit ultimelor studii efectuate, imunitatea oferita de ser dureaza cel putin sapte, opt luni. De asemenea, seful DSU explica ce se intampla cu persoanele vaccinate care fac parte din obiectul de studiu al oamneilor de stiinta si al medicilor. Raed Arafat, informatii de ultima ora despre .

Bolnavii cronici care nu beneficiaza de vaccinarea anti-covid. Cum s-a ajuns la aceasta situatie

Unii medici de familie au semnalat faptul ca nu pot sa inregistreze bolnavi cronici intrucat sistemul nu-i recunoaste cu toate ca au acte in baza carora medicii de familie ii au in evidenta drept bolnavi cronici. Bolnavii cronici care nu beneficiaza de vaccinarea anti-covid in replica, CNAS a spus ca se cauta o solutie: Asta .

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Anca Dragu si Ludovic Orban, s-au vaccinat public anti-COVID VIDEO

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Anca Dragu si Ludovic Orban, s-au vaccinat public anti-COVID marti, la Spitalul Militar Central.

Citu: Mai mult de jumatate dintre cei programati la vaccinare anti-COVID in Etapa a ll-a sunt varstnici

Premierul Florin Citu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca programarile merg bine si da asigurari ca peste 75% dintre persoanele cu varsta peste 65 de ani se vor vaccina in perioada urmatoare, prezentand si o statistica realizata de STS, conform careia mai mult de jumatate dintre cei programati la vaccinare anti-COVID in Etapa a ll-a sunt persoane de peste 65 de ani.

Cate doze de vaccin anti-COVID ajung in Romania anul acesta? Autoritati: Suficiente pentru a vaccina 10 milioane de persoane pana in septembrie, 23 de milioane de doze pana la finalul anului

Romania are contractate pana la finalul acestui an peste 23 de milioane de doze de vaccin impotriva COVID-19, de la cele doua companii care livreaza vaccin in tarile Uniunii Europene - Pfizer-BioNTech si Moderna, a anuntat marti Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii si vicepresedintele Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19. Pana in luna septembrie, Romania are contractate doze de vaccin astfel incat sa vaccineze peste 10 milioane de persoane, a precizat Andrei Baciu.

Valeriu Gheorghita: Senatorii si deputatii ar putea sa se vaccineze impotriva COVID la Parlament, dar echipele medicale mobile sunt limitate

Senatorii si deputatii s-ar putea vaccina anti-COVID la Parlament, atat timp cat exista un cabinet medical si echipe medicale mobile care pot face acest lucru, a declarat, marti, presedintele Comitetului national de coordonare a vaccinarii, dr. Valeriu Gheorghita, care a precizat insa ca resursa umana este limitata si exista o prioritizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )