Libnet.ro
UNICEF

20:17

Romania are al treilea deficit bugetar din Uniunea Europeana in 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania are al treilea deficit bugetar din Uniunea Europeana in 2017

Potrivit datelor Eurostat, doar Spania si Portugalia au inregistrat pentru anul trecut deficite bugetare mai mari decat Romania, scrie Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Cifrele Olteniei. Cum arata una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Uniunea Europeana

Adaptatadin punct de vedere economic, zicalaCu o floare nu se face primavaraeste valabilasi pentru Oltenia,eterna Terra Nova, una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Romania, ba chiar din Uniunea Europeana.

Romania are importuri de energie scazute

Estonia, Danemarca si Romania sunt statele din Uniunea Europeana cu cea mai scazuta dependenta fata de importurile de energie, potrivit datelor aferente anului 2016 publicate, astazi, de biroul european de statistica Eurostat.

Romania, deficit bugetar de 2,9% din PIB

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 2,9% din PIB in 2017 si o pondere a datoriei publice in PIB de 35%, printre cele mai scazute din Uniunea Europeana, potrivit datelor publicate, astazi de biroul european de statistica, Eurostat.

Eurostat: Romania a inregistrat un deficit bugetar de 2,9% din PIB in 2017; ponderea datoriei in PIB a fost de 35%

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 2,9% din PIB in 2017 si o pondere a datoriei publice in PIB de 35%, printre cele mai scazute din Uniunea Europeana, potrivit datelor publicate luni de biroul european de statistica, Eurostat.

Noi masuri de protecsie a denuntatorilor, initiate de Uniunea Europeana, inclusiv n cazuri de fraude cu fonduri UE

Firmele din Uniunea Europeana, inclusiv Romania, ar urma sa fie obligate sa respecte o serie de reguli pentru protectia angajatilor proprii sau a altor persoane care denunta anumite nereguli din interiorul societatilor respective, potrivit unei propuneri de directiva initiate luni de Comisia Europeana.

Noi masuri de protectie a denuntatorilor, initiate de Uniunea Europeana, inclusiv n cazuri de fraude cu fonduri UE

Firmele din Uniunea Europeana, inclusiv Romania, ar urma sa fie obligate sa respecte o serie de reguli pentru protectia angajatilor proprii sau a altor persoane care denunta anumite nereguli din interiorul societatilor respective, potrivit unei propuneri de directiva initiate luni de Comisia Europeana.

Romania are nevoie de o armata puternica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia Zilei Fortelor Terestre, in care subliniaza ca Romania este o tara democratica si moderna, care are nevoie de o armata puternica, pentru a-si intari profilul in NATO si Uniunea Europeana, informeaza Agerpres.

Dionis Cenusa: Presedintele Dodon critica, dar si lauda relatia cu Uniunea Europeana

Opinia presedintelui Dodon fata de apropierea de Uniunea Europeana se bazeaza pe o abordare strict pragmatica, suspicioasa fata de intentiile europene in materie de securitate si profund dezinteresata de aderarea europeana, scrie politologul Dionis Cenusa intr-un articol de analiza pentru IPN.

Barnier: Marea Britanie si Uniunea Europeana mai au de lucru 25% din acordul cu privire la Brexit

Regatul Unit si Uniunea Europeana UE) mai au de muncit la aproximativ 25% din acordul la care lucreaza in vederea Brexitului, a declarat vineri negociatorul sef mandatat de europeni Michel Barnier, scrie Reuters.

Eurostat: Romania, printre tarile UE cu cele mai putine joburi ocupate de persoanele cu varsta intre 55 si 64 de ani

Romania se claseaza pe locul 5 in topul tarilor din Uniunea Europeana, unde gradul de ocupare a fortei de munca pentru persoanele cu varste cuprinse intre 55 si 64 de ani a fost cel mai scazut in 2017,.

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )