Libnet.ro
UNICEF

23:45

Romania, in DOLIU! Gabriela A MURIT intr-un CUMPLIT ACCIDENT rutier

B1 B1,
Romania, in DOLIU! Gabriela A MURIT intr-un CUMPLIT ACCIDENT rutier

Un accident cumplit i-a adus moartea fiicei milionarului sucevean Vasile Ion Ripan. Gabriela se afla in masina cu prietenul ei, un tanar de 19 ani. Cei doi se deplasau dinspre Gilau spre Cluj-Napoca, intr-un. continuă pe B1

Un celebru inginer italian, ucis intr-un accident rutier provocat de un roman

Un cunoscut inginer italian in varsta de 91 de ani a murit miercuri intr-un accident rutier in regiunea Calabria, dupa ce masina in care se afla impreuna cu fiica si fiul sau s-a ciocnit frontal cu un.

GRAV ACCIDENT RUTIER! Fanii sunt SOCATI: Din pacate, este vorba chiar de Dani Mocanu... Detalii de ultim moment despre starea manelistului (FOTO, VIDEO)

Manelistul Dani Mocanu trece prin clipe grele. Fratele manelistului, Romario, a fost implicat intr-un grav accident rutier, in apropiere de Campulung. Toti cei 3 pasageri care se aflau in masina au fost.

GRAV accident rutier in Buzau! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, in noaptea de joi spre vineri, in localitatea Vadu Pasii din judetul Buzau, un batran, in varsta de 70 de ani, stingandu-se din viata in urma impactului. Mai precis, un.

Tanara ucisa intr-un accident rutier din Cluj era fiica unui cunoscut om de afaceri din Suceava

O tanara in varsta de 20 ani, din Suceava, a murit in noaptea de duminica spre luni intr-un groaznic accident petrecut la Cluj Napoca. La volanul unui Mercedes, bolid de lux, era un tanar de 19 ani, din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )