Libnet.ro
UNICEF

14:30

ROMANIA, iN DOLIU! SOC! A MURIT chiar in Saptamana Patimilor! Din pacate, VESTEA MORTII a fost CONFIRMATA!

B1 B1,
ROMANIA, iN DOLIU! SOC! A MURIT chiar in Saptamana Patimilor! Din pacate, VESTEA MORTII a fost CONFIRMATA!

Sfarsit tragic pentru un barbat in varsta de 45 de ani din Botosani. Acesta a vrut sa isi ajute vecinul la taierea unui copac, s-a urcat in el, insa a cazut la aproape cinci metri de sol si a murit pe. continuă pe B1

Traditii si obiceiuri la romani in Saptamana Patimilor. Ce nu e bine sa faci in Joia Mare

Crestinii ortodocsi au intrat in Saptamana Patimilor sau Saptamana Mare, ultima inainte de Paste. in aceasta perioada sunt programate slujbe speciale la biserica, numite Denii, iar credinciosii respecta mai multe traditii si obiceiuri. Denia pentru Lunea Mare se tine duminica seara. Este o predica ce anunta vanzarea lui Iisus de catre Iuda. Preotul vorbeste si [] .

Ce simbolizeaza fiecare zi din Saptamana Patimilor. Retraim ultimele momente din viata lui Iisus

Ultima saptamana din Postul Mare este cunoscuta de crestini ca Saptamana Patimilor sau Saptamana Mare. Fiecare zi, incepand de luni, dupa Florii, si pana sambata, are o anumita semnificatie.

CALENDAR ORTODOX 22 APRILIE. Saptamana Patimilor - Lunea Mare

Biserica a randuit ca la sinaxarul zilei de luni din Saptamana Patimilor sa se faca pomenirea lui Iosif, fiul patriarhului Iacob si a smochinului neroditor.

Credinciosii intra in Saptamana Patimilor. De ce este Vinerea Mare cea mai neagra zi a crestinismului

Crestinii ortodocsi intra luni, 22 aprilie, in Saptamana Mare, ultima zi in care se tine post inainte de sarbatoarea Sfintelor Pasti. Aceasta perioada este unica in Biserica, atat din punct de vedere liturgic, cat si duhovnicesc. Adevarul va spune semnificatia fiecarei zile din Saptamana Patimilor.

A MURIT Liviu! Doliu SOC in lumea politica din Romania (FOTO)

Este doliu in lumea politica din Romania. Fostul viceprimar al municipiului Giurgiu a trecut in nefiinta.

Saptamana Mare: Semnificatii, traditii si superstitii pentru Saptamana Patimilor. Ce ai voie si ce nu ai voie sa faci in aceste zile

Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor este ultima saptamana a Postului Pastilor, de la Sambata lui Lazar pana in Ziua de Pasti. in aceasta saptamana se fac slujbe bisericesti.

Saptamana Mare: Semnificatii, traditii si SUPERSTITII pentru Saptamana Patimilor

Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor este ultima saptamana a Postului Pastilor, de la Sambata lui Lazar pana in Ziua de Pasti. in aceasta saptamana se fac slujbe bisericesti pentru pomenirea.

Saptamana Mare. Semnificatii, traditii si superstitii pentru Saptamana Patimilor

Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor este ultima saptamana a Postului Pastilor, de la Sambata lui Lazar pana in Ziua de Pasti. in aceasta saptamana se fac slujbe bisericesti pentru pomenirea ul.

Obiceiuri in Saptamana Patimilor. De ce e interzis sa dormi in Joia Mare si ce trebuie sa faci in Vinerea Neagra

In Saptamana Mare, denumita si a Patimilor, ultima din Postul Pastelui, se fac slujbele bisericesti numite Denii, pentru pomenirea ultimelor zile ale lui Hristos pe Pamant. Conform TVR, Pentru a avea parte de sanatate si prosperitate tot anul, romanii respecta obiceiuri si traditii transmise din stramosi.

Lunea Mare. A inceput Saptamana Patimilor. Semnificatii, obiceiuri. Rugaciuni pentru Lunea Mare

Lunea Mare. In crestinism, Lunea Mare greaca: Megale Deutera) este prima zi din Saptamana Mare, saptamana inainte de Pasti. Este precedata de Duminica Floriilor si urmata de Martea Mare. Este a treia zi a Saptamanii Mar.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )