Libnet.ro
UNICEF

07:16

Romania este pe locul 2 in Europa la rata deceselor provocate de noul coronavirus

B1 B1,
Romania este pe locul 2 in Europa la rata deceselor provocate de noul coronavirus

Centrul European pentru Preventia si Controlul Bolilor a avertizat in cursul zilei de marti ca Romania are o rata a deceselor, in ultimele 14 zile, de 4,5 la 100. 000 de locuitori. Doar in Cehia situatia este ma. continuă pe B1

Romania ocupa locul al doilea in Europa la rata deceselor cauzate de COVID-19

Clasamentul este facut de Centrul European pentru Preventia si Controlul Bolilor si inregistreaza decesele din ultimele 14 zile ale persoanelor infectate cu SARS-CoV-2.

Romania este unica in Europa. Cata incredere au americanii in tara noastra

Un studiu comandat de americani sustine ca sunt necesare o serie de ajustari ale strategiei aliate la Marea Neagra, in contextul unei agresiuni rusesti, care ar fi tot mai evidente in zona. De asemenea, una dintre concluzile studiului mai arata ca, acum, SUA nu se pot baza decat pe Romania pentru contracararea Rusiei la Marea .

19 OCTOMBRIE, IN ROMANIA: Cea mai mare rata de teste pozitive din totalul efectuat - 2466 noi cazuri

Pana astazi, 19 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 182. 854 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 082 de pacienti au fost declarati vindecati.

Primul concurs online de puzzle: Puzzle RoMANIA. Este o activitate distractiva pentru toata familia

Un fotograf amator din Valcea, pasionat de puzzle-uri, s-a gandit la o metoda inedita de a-i face pe romani sa-si petreaca weekend-urile alaturi de cei dragi: printr-un concurs online. Prima editie este deja in desfasurare.

ştiri de la B1

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )